fbpx
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
arrow e mëparshme
arrow tjetër
Slider
Semundje infektive
Clarigene® RUO
Clarigene® CE-IVD
NIPT
IONA® Nx
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Rrjedha
Performanca Klinike
Përfitimet e IONA® Rrjedha e punës NXT
Instrumentet
IONA® program
Menaxheri i rrjedhës së punës në Atlas
MyNIPT®
Mbeshtetje teknike
Cilësia dhe Rregullatori
Zgjidhni IONA® Rrjedha e punës NXT
IONA® provë
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Teknologji
CE-IVD
Performanca Klinike
Rezultatet
MyNIPT®
Ndihma për aplikim
FAQs
Zgjidhni IONA®
Identifikimi i klientit në laborator
Për gratë shtatzëna
Përmbledhje
Farë është NIPT?
Si funksionon kjo gjë?
Karakteristikat e Performancës
Kush mund ta ketë IONA® Provë
Rezultatet
Ku mund ta marr IONA® Testi?
Vendndodhjet në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë
Vendndodhjet Nordike
Pjesa tjetër e vendndodhjeve botërore
FAQs
Për profesionistët e shëndetësisë
Përmbledhje
Sfond
Performanca Klinike
Rezultatet
MyNIPT®
Kush mund ta ketë IONA® Provë
FAQs
Ekzaminimi i përgjegjshëm
Zgjidhni IONA®
burime
Na kontaktoni
Sherebel ™ Ekran Prenatal
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Teknologji
Performanca Klinike
Rezultatet
Zgjidhni Sage ™
I urtë QS 32plex
Për gratë shtatzëna
Avantazhet e ekranit prenatal të Sage
Përmbledhje
Kush mund të ketë testin Sage ™
Rezultatet
Për profesionistët e shëndetësisë
Përmbledhje
Sfond
Kush mund të ketë testin Sage ™
Rezultatet
Performanca Klinike
Na kontaktoni
Shëndeti riprodhues
Fibroza cistike
Steriliteti mashkullor
Humbja e shtatëzanisë
Analiza e Shpejtë e Aneuploidisë
Paneli i rrezikut nga tromboza
Gjenetika molekulare
Yourgene Flex

Menaxhimi dhe gjurmimi i thjeshtë i mostrës

Menaxheri i Punës së Atlasit është një sistem i personalizuar, gjithëpërfshirës i Menaxhimit të të Dhënave (DMS), i cili mund të ndërfaqet me sistemet tuaja LIMS për të gjurmuar mostrat dhe reagentët tuaj nga fillimi në raportim.

Sheshi grafik i testit IONA

Rrjedha e punës së Atlasit

përfitimet

  • Integron instrumentet dhe analizat në një Rrjedhë Virtuale të Punës
  • Siguron gjurmueshmëri të plotë nga marrja e mostrës në analizën e rezultateve
  • Menaxhon Ruajtjen e mostrave dhe reagentëve
  • Mund të lidhet me Sistemet e Informacionit Laborator (LIS) për të importuar / eksportuar shpejt informacionin e pacientit
  • Shtë i Sigurt
  • Të dhëna të eksportueshme për qëllime auditimi