fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
Image nuk është në dispozicion
Ekspertizë / Partneritet / Gjithëpërfshirës
Image nuk është në dispozicion
Image nuk është në dispozicion
arrow e mëparshme
arrow tjetër
Slider
Semundje infektive
Clarigene® RUO
Clarigene® CE-IVD
NIPT
IONA® Nx
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Rrjedha
Performanca Klinike
Përfitimet e IONA® Rrjedha e punës NXT
Instrumentet
IONA® program
Menaxheri i rrjedhës së punës në Atlas
MyNIPT®
Mbeshtetje teknike
Cilësia dhe Rregullatori
Zgjidhni IONA® Rrjedha e punës NXT
IONA® provë
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Teknologji
CE-IVD
Performanca Klinike
Rezultatet
MyNIPT®
Ndihma për aplikim
FAQs
Zgjidhni IONA®
Identifikimi i klientit në laborator
Për gratë shtatzëna
Përmbledhje
Farë është NIPT?
Si funksionon kjo gjë?
Karakteristikat e Performancës
Kush mund ta ketë IONA® Provë
Rezultatet
Ku mund ta marr IONA® Testi?
Vendndodhjet në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë
Vendndodhjet Nordike
Pjesa tjetër e vendndodhjeve botërore
FAQs
Për profesionistët e shëndetësisë
Përmbledhje
Sfond
Performanca Klinike
Rezultatet
MyNIPT®
Kush mund ta ketë IONA® Provë
FAQs
Ekzaminimi i përgjegjshëm
Zgjidhni IONA®
burime
Na kontaktoni
Sherebel ™ Ekran Prenatal
Për laboratorët klinikë
Përmbledhje
Teknologji
Performanca Klinike
Rezultatet
Zgjidhni Sage ™
I urtë QS 32plex
Për gratë shtatzëna
Avantazhet e ekranit prenatal të Sage
Përmbledhje
Kush mund të ketë testin Sage ™
Rezultatet
Për profesionistët e shëndetësisë
Përmbledhje
Sfond
Kush mund të ketë testin Sage ™
Rezultatet
Performanca Klinike
Na kontaktoni
Shëndeti riprodhues
Fibroza cistike
Steriliteti mashkullor
Humbja e shtatëzanisë
Analiza e Shpejtë e Aneuploidisë
Paneli i rrezikut nga tromboza
Gjenetika molekulare
Yourgene Flex

Pandemia e COVID-19 është një pandemi e vazhdueshme globale. COVID-19 (referuar edhe si Coronavirus), është shkaktuar nga Sindromi i Rendit Akute i Riparimit Koronavirus 2 (SARS-CoV-2). Koronaviruset janë viruse me ARN të mbështjellura. Ata janë emra si të tillë për shkak të proteinave të pikut që shfaqen nga sipërfaqja e tyre. SARS-CoV-2 është një nga 7 koronaviruset totale që infektojnë zakonisht njerëzit dhe është një nga 5 koronaviruset beta.

U bë e qartë se kishte nevojë për një test më të saktë për të identifikuar saktë ata njerëz që janë të infektuar me COVID-19. Yourgene Health ka zhvilluar një Clarigene shumë të saktë® Testi SARS-CoV-2. Kjo është aktualisht në dispozicion vetëm për përdorim kërkimor. Një çantë CE-IVD është gjithashtu tani në dispozicion.

Karakteristikat kryesore:

  • Koha e shpejtë e kthesës pas nxjerrjes së ARN-së.
  • Saktësi e lartë me 100% specifikitet *
  • Kontrolli i njeriut RNase P i projektuar si një kontroll i vërtetë i ARN-së duke siguruar negativitete të ulëta false
  • Assay përdor një objektiv të gjenit N i cili është specifik SARS-CoV-2 kështu që nuk ka reaktivitet kryq me koronaviruset e tjerë
  • Kompleti përfshin Mastermix, ROX, abetaret dhe sondat
  • Kombinohet me ARN-në e nxjerrë nga shtuprat e nazofaringjit
  • Vlerësimi mund të përshtatet lehtësisht me një fluks pune automatik
  • Kompleti RUO përmban reagentë për 96 mostra
  • E pajtueshme me makinat qPCR si Roche LightCycler, ABI 7500 dhe Quantstudio

Kontakti Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë. për më shumë informacion.

* Të dhënat paraprake

Logo Clarigene Qeliza e virusit COVID-19