fbpx Yourgene Health plc - Дома
Заразна болест
Тестирање COVID-19
Извори на услуги за тестирање COVID
Тест 2 и 8 ден
Даватели на услуги за тестирање ден 2 и ден 8
Тест за ослободување (TTR)
Даватели на услуги на ТТР
Општо тестирање
Даватели на услуги за општо тестирање
Репродуктивно здравје
НИПТ
Јона® тест
Јона® тест услуга
Преглед на услугата NIPT
Што е НИПТ?
Јона® нега
Колку е точен NIPT?
Јона® Податоци за перформанси
Пост-пазарен надзор
Кој може да има IONA® тест
Резултати од скрининг на NIPT
Како можам да добијам IONA® тест?
За клиниките и здравствените работници
За бремени жени
Најчесто поставувани прашања
Дополнителна поддршка
Пренаталниот екран Sage
Услуги CRO
Услуги за екстракција на ДНК
Услуги за КК
Услуги за генотипизација
Услуги за експресија на гени
Услуги за метилација
Услуги за микро-низа
Истражувачки услуги
Технологии
биоинформатиката
Автоматизација
genoSCORE ™ -ЛАБОТРОЛИЦА
Кој е тестот genoSCORE ™ -LAB?
Кој може да има genoSCORE L - лабораторија?
Како работи тестот genoSCORE L -LAB?
резултати од тестот genoSCORE L -LAB
Како да добиете genoSCORE L -ЛАБ-тест
Карцином на назофаринксот (NPC)
Позадина на NPC
Како работи тестот?
Кој може да го направи тестот?
Следните чекори
За Take2 Health Limited
Мени за брз тест
Контактирајте нѐ
Јона® тест и ИОНА® Грижата е достапна како клиничка услуга во Yourgene Genomic Services со седиште во Манчестер, Велика Британија. Клиничката лабораторија е регистрирана кај Комисијата за квалитет на нега (CQC), независен регулатор на здравствена и социјална грижа во Англија. Квалитетот е клучен за вашиот Мигејн и бремените жени можат да бидат сигурни дека ќе ги добијат своите резултати од NIPT од регулирана и доверлива клиничка лабораторија. Покрај тоа, лабораторијата ги поддржува новите клиенти во лабораторијата како објект за привремен скрининг додека се основа нивната сопствена лабораторија. Сервисната лабораторија исто така ќе обезбеди важна резервна опција за нашата ИОНА® клиенти за време на зафатен период, осигурувајќи дека резултатите се доставуваат навремено на здравствените работници.
 

Сега трчање IONA® Nx NIPT работниот тек

Пофините детали:

  • Резултатите од тестот се достапни за 2-5 работни дена од приемот на примерокот во лабораторијата.

  • Работното време на лабораторијата за геномички услуги во Вашата археологија е понеделник - петок, 9:5 - XNUMX:XNUMX часот (време по Велика Британија)

  • Сите дадени информации за пациентите ќе се чуваат доверливо и може да се користат за ревизија и контрола на квалитетот и податоците ќе бидат анонимизирани.

Сите примероци што се добиени во лабораторијата за геномски услуги во Вајгени во Манчестер се подложени на строг критериум за прифаќање и одбивање и повремено примероците од крв ќе бидат ставени во карантин додека не се решат проблемите:  

Контакт детали:

NIPT геномски услуги
Здравјето на Yougene
Градски плочи 1.0
Улицата Нелсон
Манчестер
M13 9NQ

Т: + 44 (0) 161 669 8122

E: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Вашата политика за поплаки во врска со здравството

Во Yourgene сме посветени на континуирано подобрување на развојот и снабдувањето со високо квалитетни дијагностички производи и лабораториски услуги, од кои имаат корист не само лицата кои се испитуваат, туку и здравствените установи кои ги тестираат.

Како дел од оваа заложба, Yourgene има политика за жалби што ни овозможува да испитаме какви било инциденти на жалби од клиент и да ги поставиме соодветните корективни и превентивни активности. Yourgene ќе му соопшти навремено на клиентот навремено резултатот од истрагата. 

Доколку професионален клиент во здравствена заштита или лабораторија треба да се пожали на инцидент, контактирајте се со јавување на Твојка на +44 (0) 161 669 8122 или е-пошта Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. давање детали за жалбата и тоа ќе биде истражено. Сите информации во врска со жалбата ќе бидат третирани како доверливи.