fbpx Yourgene Health plc - Дома
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

Добредојдовте на услугата за тестирање на Yourgene Health COVID-19. Нашата услуга ја користи анализата со ознака на CE Clarigene ™ SARS-CoV-2. Примероците се обработуваат брзо и ефикасно во нашата лабораторија во Манчестер, Велика Британија

Yourgene Genomic Services, дел од Yourgene Health се одобрени од Министерството за здравство и социјална грижа (DHSC) како приватен провајдер за тестирање на COVID-19. Ова им овозможува на меѓународните посетители кои пристигнуваат во Велика Британија да го намалат периодот на самоизолација од 10 дена на 5 дена, а потоа да плаќаат за приватен тест за КОВИД.

Yourgene исто така е додаден на одобрената листа на Владата на Обединетото Кралство како приватен добавувач на тестирање на коронавирус на два и осум ден за сите меѓународни пристигнувања1 и за SARS-CoV-2 PCR тестирање и за SARS-CoV-2 услуги за тестирање за секвенционирање на геномот.

1 - Даватели на тестирање на коронавирус на ден 2 и 8 за меѓународни пристигнувања - GOV.UK (www.gov.uk)