fbpx Yourgene Health plc - Дома

Ве молиме најавете се тука за пристап до регистрираните делови на клиенти. Откако ќе се најавите, врската Одјавување ќе се појави во менито за подножјето.
За клиенти кои бараат најавување, ве молиме контактирајте Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. 

Имајте предвид дека примероците за тестирање COVID-19 треба да се регистрираат според упатствата дадени од вашиот давател на услуги, а не на оваа страница. Ве молиме контактирајте го давателот на услуги ако не сте сигурни како правилно да го регистрирате вашиот примерок.