fbpx
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот
Заразна болест
Clarigene® RUO
Clarigene® CE-IVD
НИПТ
Јона® Nx
За клинички лаборатории
Преглед
Работното
Клинички перформанси
Предности на ИОНА® Nx NIPT работниот тек
Инструменти
Јона® софтвер
Менаџер на работно време на Атлас
MyNIPT®
Техничка поддршка
Квалитетно и регулаторно
Изберете IONA® Nx NIPT работниот тек
IONA® тест
За клинички лаборатории
Преглед
технологија
CE-IVD
Клинички перформанси
Резултати
MyNIPT®
Поддршка за апликација
Најчесто поставувани прашања
Изберете IONA®
Пријавување на лабораториски клиенти
За бремени жени
Преглед
Што е НИПТ?
Како работи?
Карактеристики на изведба
Кој може да има IONA® Тест
Резултати
Каде можам да ја добијам IONA® тест?
Локации во Велика Британија и Ирска
Нордиски локации
Остаток на светски локации
Најчесто поставувани прашања
За здравствени работници
Преглед
Позадина
Клинички перформанси
Резултати
MyNIPT®
Кој може да има IONA® Тест
Најчесто поставувани прашања
Одговорно скринирање
Изберете IONA®
ресурси
Контакт
Sage ™ Пренатален екран
За клинички лаборатории
Преглед
технологија
Клинички перформанси
Резултати
Изберете мудрец ™
Sage QS 32plex
За бремени жени
Предности на преднаталниот екран Sage
Преглед
Кој може да има тест Sage ™
Резултати
За здравствени работници
Преглед
Позадина
Кој може да има тест Sage ™
Резултати
Клинички перформанси
Контакт
Репродуктивно здравје
Цистична фиброза
Машка неплодност
Загуба за бременост
Анализа на брза ананулоидија
Панел за ризик од тромбоза
Молекуларна генетика
Yourgene Flex

Лесно управување со примерок и следење

Менаџерот за работно движење на Атлас е сопствен, сеопфатен систем за управување со податоци (DMS) кој може да се поврзе со вашите LIMS системи за да ги следите примероците и реагенсите од почеток до известување.

Јона графички плоштад за тестирање

 Процес на работа на Атлас

 

Предности

  • Интегрира инструменти и анализа во Виртуелен проток на работа
  • Овозможува целосна следливост од внесувањето примероци до анализата на резултатите
  • Управува со складирање на примероци и реагенси
  • Може да се поврзе со лабораториски информациони системи (ЛИС) за брзо увоз / извоз на информации за пациентите
  • Е безбеден
  • Извозни податоци за ревизорски цели