fbpx Yourgene Health plc - Дома

 

видеа

Компанија за запознавање инвеститори - АГМ 2021 година YGEN AGM ppt 28 септември КОНЕЧНА Страна 01 250
Инвеститорска средба со компанија - Годишни резултати за годината завршена на 31 март 2021 година Годишни резултати на YGEN август 2021 година ЗАВРШНА Страна 01
Yourgene Health plc - Целосни резултати 2021 година Годишни резултати на YGEN август 2021 година ЗАВРШНА Страна 01
Бизнис-ажурирање април 2021 година 2021 година, 28 април, ажурирање на тргувањето Страна 1
Ажурирање на тргувањето - февруари 2021 година ажурирање на трговијата февруари 2021 година
Привремени резултати 2020 година половина година 2020 година
Стартување на услугите за геномик на вашиот микрогениг логото на вашите геномски услуги 1

Ажурирање на компанијата со главниот извршен директор, Лин Рис

компанија ажурирање на 18-ти август
Здравјето на Yougene
Стекнување на крајбрежна геномика АД, 
Претставување на инвеститори
крајбрежна презентација
Yourgene Health plc - Целосни резултати 2020 година YGEN слика со резултати од страница 01
Ажурирање на компанијата со главниот извршен директор, Лин Рис Лин филм
Привремени резултати 2019 година привремени резултати 2019 година
Прашања и одговори со Лин Рис, извршен директор Слика од екранот 2019 11 08 во 152725 година  

Ден на капиталните пазари 2019 година

 

Ден на капиталните пазари 2019 година
   

Лин Рис, Проактивно интервју за Лондон 2019 година

Главниот извршен директор на Yougene Health PLC (LON: NIPT) Лин Рис му кажува на проактивниот лондонски Ендру Скот дека тие постигнале одличен трговски напредок со нивниот предводник NIPT производ.

Во 2018 година фирмата склучи договор за правна спогодба и лиценца со Илумина, со што стави крај на сите парнични постапки за патенти околу тестот.

„Се чувствува како да сме го притиснале копчето за ресетирање… знаевме дека ја имаме оваа одлична технологија, знаевме дека бремените мајки навистина ја сакаат оваа технологија затоа што е побрза и поефикасна, но заради парнична постапка го отежнуваше продавањето “, Вели Рис.

„Сега, немаме никакви грижи за судски спор, така што го добивме целиот свет да гледаме од адресибилна перспектива на пазарот и фактот што веќе сме во 20 држави, што ни дава добра отскочна даска за да преминеме во веројатно уште 30 земји во текот на следните три години “.

Лин Рис - Здравствена заштита на планот Јуриџен. Проактивно интервју во Лондон