fbpx Yourgene Health plc - Дома
DSC_0554r.jpg - копирај
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
003-Company.jpg
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
DSC0695r.jpg - копирај
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
003-iona-бремени-жени.jpg-копија
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
002-iona-бремени жени-Video.jpg-копирај
005-iona-бремени-жени.jpg-копија
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
007-Company.jpg
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
001-iona-бремени-жени.jpg-копија
DSC00312r.jpg - копирај
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
006-iona-бремени-жени.jpg-копија
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
претходната стрелка
следната стрелка

Yourgene обезбедува три комплементарни решенија за скрининг за да се исполнат повеќе потреби на нашите лабораториски клиенти, лекари и бремени жени на различни меѓународни локации.

Јона®  Nx NIPT Работниот тек е означен со CE ин витро (ИВД) за пренатален скрининг што им овозможува на клиничките лаборатории ширум светот да воспостават сопствен квалитет, неинвазивен пренатален скрининг услуга. Овој тест е регистриран како регулирано ИВД во многу различни региони. Услугите за геномик на твојот ја користат ИОНА® Nx NIPT Тек на работа во лабораторијата во Манчестер за да понудите квалитет Услуга за тестирање NIPT.

Јона® тестот беше првиот CE означен (IVD) за пренатален скрининг кој исто така им овозможува на клиничките лаборатории да воспостават сопствен квалитет, неинвазивен пренатален скрининг услуга ИОНА® тестот е регистриран како регулирано ИВД во многу различни региони.

Пренаталниот екран Sage available е достапен во дополнителни региони каде што не е потребен регулиран NIPT за скрининг на трисомија. Sage ™ обезбедува високо точни скрининг резултати за поголема клиничка длабочина на хромозомски состојби, вклучувајќи трисомии, сексуални хромозомски анеуплоидии, автозомни анеуплоидии и некои избрани микроделеции. Пренаталниот екран Sage е достапен како услуга од Услуги на геномички твој во Тајпеј.
 
Контактирајте не за да дознаете кој тест е соодветен за вас во вашиот географски регион.

функција

Јона® Nx NIPT работен тек (CE-IVD)

[со Illumina NextSeq 550Dx]

Јона® тест (CE-IVD)

[со Термо Фишер Јон торент системи]

Sage ™ пренаталниот екран

[со Термо Фишер Јон торент системи]

Клиничка содржина:

Сеопфатна анализа на целиот геном

Сеопфатна анализа на целиот геном

Сеопфатна анализа на целиот геном

    Трисомија 21, 18, 13

    Сексуални хромозомски анеуплоидии (SCA) - по избор

    Автозомна анеуплоидија (AA) - по избор

    Микроделеции - по избор

Наскоро

x

    CNV

Наскоро

x

x

    Одредување на полот на фетусот - по избор

CE-IVD

x

Погоден за лаборатории со ниска до висока пропусна моќ


24-48плекс


До 24plex


До 24 или 64plex

Целосно автоматизиран работен тек со управувач на работни текови за целосна следливост на примерокот

x

Услугата NIPT е достапна од услугите на геномикот Тјуген (Манчестер, Велика Британија и Тајпеј, Тајван)

x

MyNIPT® примерок портал за следење и известување

x

Потребна минимална фетална фракција со користење на комерцијален динамичен метод

≥ 2%

≥ 2%

≥ 3.5%

Инсталација, комплетна обука и техничка поддршка (од 3 недели)

 

Кликнете за повеќе информации за Јона® Nx NIPT работниот текIONA® тест и Sage ™ пренаталниот екран.