fbpx Yourgene Health plc - Дома
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
Сликата не е достапна
Експертиза / Партнерство / Сеопфатно
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

Пронајдете список подолу со нашите партнери кои нудат општо тестирање на КОВИД-19:

Дијагностика на Цингпост
Дијагностика на Цингпост
www.cignpostdiagnostics.com
Тел: 020 3908 3938
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Клиники Clear2Go

Clear2Go Клиники Рибар
www.clear2goclinics.com
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Мало лого со слоган PNG

Здравствена работа
www.healthworkltd.com
Тел: 0161 831 9701
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

IQ Доктор
IQ Доктор
www.iqdoctor.co.uk/
Тел: 0121 753 4928
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Само здравје
Само здравје
https://just-health.co.uk/
Тел: 01282 936900
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Медицини

Медицини
https://www.mediskills-uk.com/
Тел: 0161 368 5508
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. 

Моето здравје е проверено
Моето здравје е проверено
https://myhealthcheckedplc.com/
Тел: 0292 035 1454
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

NPH група
NPH група
https://www.nph-group.co.uk/leeds-bradford-airport-covid-19-testing/
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.

Рекова
ReCoVa-19
https://www.recova-19.com/
Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите.