fbpx Yourgene Health plc - Дома
Заразна болест
Тестирање COVID-19
Извори на услуги за тестирање COVID
Тест 2 и 8 ден
Даватели на услуги за тестирање ден 2 и ден 8
Тест за ослободување (TTR)
Даватели на услуги на ТТР
Општо тестирање
Даватели на услуги за општо тестирање
Репродуктивно здравје
НИПТ
Јона® тест
Јона® тест услуга
Преглед на услугата NIPT
Што е НИПТ?
Јона® нега
Колку е точен NIPT?
Јона® Податоци за перформанси
Пост-пазарен надзор
Кој може да има IONA® тест
Резултати од скрининг на NIPT
Како можам да добијам IONA® тест?
За клиниките и здравствените работници
За бремени жени
Најчесто поставувани прашања
Дополнителна поддршка
Пренаталниот екран Sage
Услуги CRO
Услуги за екстракција на ДНК
Услуги за КК
Услуги за генотипизација
Услуги за експресија на гени
Услуги за метилација
Услуги за микро-низа
Истражувачки услуги
Технологии
биоинформатиката
Автоматизација
genoSCORE ™ -ЛАБОТРОЛИЦА
Кој е тестот genoSCORE ™ -LAB?
Кој може да има genoSCORE L - лабораторија?
Како работи тестот genoSCORE L -LAB?
резултати од тестот genoSCORE L -LAB
Како да добиете genoSCORE L -ЛАБ-тест
Карцином на назофаринксот (NPC)
Позадина на NPC
Како работи тестот?
Кој може да го направи тестот?
Следните чекори
За Take2 Health Limited
Мени за брз тест
Контактирајте нѐ

Наведено на gov.uk како приватен провајдер на тестирање на ден 2 и ден 8, тест за ослободување за меѓународно патување и општо тестирање на КОВИД

Yourgene е уникатно поставен да нуди тестирање за COVID-19 додека го развиваме, произведуваме и обработуваме Clarigene® SARS-CoV-2 тест во нашата сопствена лабораторија.

Тестирање услуги
Yourgene Genomic Services со седиште во Citylabs 1.0 во Манчестер, Велика Британија обезбедува висококвалитетна услуга за тестирање COVID-19 расчистена од HSE. Ние сме наведени на веб-страницата на Владата на Велика Британија како давател на услуги општо тестирање на КОВИД-19Тест за ослободување за меѓународно патување тестирање на ден 2 и ден 8 за сите меѓународни патувања пристигнувања во Обединетото Кралство. Услугите користат Clarigene на Yourgene Health® SARS-CoV-2 тест што е анализа базирана на PCR за откривање на РНК цели на вирусот SARS-CoV-2 за да се потврди присуството на вирусот. Резултатите се достапни со брзо време на пресврт од приемот на примерокот.

Варијанти на загриженост
После влажно лабораториско тестирање, потврдено е дека перформансите на Клариген® Анализата на SARS-CoV-2 не е под влијание на никакви соеви кои циркулираат на високи нивоа во популацијата, вклучително и B.1.1.7 (Алфа, ОК), B.1.1.351 (Бета, Јужна Африка), P.1/B. 1.1.28 (Гама, Бразил), Б.1.429 (Калифорнија, САД), Б.1.617 (Делта, Индија) и Б.1.1.529 (Омикрон, Јужна Африка) соеви. Кликнете овде за повеќе детали. 

Партнер со нас
Услугите за тестирање се достапни преку нашата мрежа на партнери за да се обезбеди работно место и приватно тестирање за да им се овозможи на луѓето да се вратат на работа, на училиште и да патуваат.

Ве молиме контактирајте не ако сакате да ја користите нашата лабораторија за геномски сервис за тест за ослободување, тестирање на ден 2 и 8 ден за меѓународни пристигнувања во Велика Британија или општо тестирање. Е-пошта Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

Логото на Clarigene SARS-CoV-2