fbpx Yourgene Health plc - Дома
Манчестер
Тајпеј
Франција
Сингапур
Канада
Манчестер
Тајпеј
САД - Флорида
Франција
Сингапур
Манчестер - Ситилабс
Канада
претходната стрелка
следната стрелка

Нашите детали за контакт се подолу, или за ваша погодност, можете да ја користите формата за контакт.

Здравствениот штаб на Вашата
Градски плочи 1.0, Улица Нелсон, Манчестер, M13 9NQ, Велика Британија.

телефон: + 44 (0) 161 669 8122
Е-пошта: info@yourgene-health.com

 

За контакт со медиуми и односи со инвеститори:

телефон: тел: +44 (0) 20 7933 8780
Е-пошта: yourgene@walbrookpr.com

Ако сте пациент и барате информации во врска со резултатот од тестот, МОРА да контактирате со давателот на услуги / комплет каде што сте го нарачале тестот. 

Не можеме да разговараме за индивидуални прашања на пациентот.

 

За да дознаете повеќе за спроведувањето на производите и услугите на Yourgene во вашата клиничка лабораторија или пракса: 

Е-пошта: info@yourgene-health.com или пополнете го образецот за контакт подолу.
Член на нашиот тим ќе ви се врати во рок од 24 часа (понеделник - петок)

Доколку имате проблеми со оваа форма, испратете ни е-пошта директно на: info@yourgene-health.com

Изберете наслов
Невалиден влез
Внесете го вашето име.
Внесете го презимето.
Внесете ја вашата е-адреса.
Невалиден влез
Ве молиме изберете барем една област од интерес
Невалиден влез
Изберете ја вашата земја
Внесете предмет.
Додадете ја вашата порака.
Невалиден влез