fbpx Yourgene Health plc - Дома
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

Yourgene Health ќе присуствува на следниве настани во индустријата. Доколку сакате да закажете состанок со член на тимот на Yourgene, испратете е-пошта Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите..

 • Тајванско друштво за патологија, 23 мај 2021 година, Тајпеј, Тајван +

  Yourgene Health ќе изложува во Тајванското друштво за патологија. Посетете го нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашите производи и услуги. 

 • Тајванска асоцијација на ОБГИН, 29 мај - 30 јуни 2021 година, Тајпеј, Тајван +

  Придружете ни се на Тајванската асоцијација на OBGYN за да разговараме за нашиот широк спектар на производи и услуги. 

 • Европско друштво за хумана генетика (ESHG), 12 - 15 јуни 2021 година, Глазгов, Велика Британија +

  Yourgene Health ќе изложува на овој клучен настан во индустријата. Посетете го нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашите производи и услуги.

 • 8-ми Годишен отворен состанок (# UKPGx2021), 7 јули 2021 година, Кралски колеџ за лекари, Парк Регенс, Лондон +

  Yourgene Health ќе биде изложба на 8-от Годишен отворен состанок на мрежата за фармакогенетика и стратификувана медицина. Посетете го нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашите производи и услуги.

 • Здружение за фетална медицина на мајки во Тајван, август, Тајпеј, Тајван +

  Yourgene Health ќе изложува на овој клучен настан во индустријата. Посетете го нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашата палета на производи и услуги. 

 • Медлаб Азија, 4-6 август 2021 година, Бангкок, Тајланд +

  Yourgene Health ќе изложува на овој клучен настан во индустријата. Посетете го нашиот штанд за да дознаете повеќе за нашите производи и услуги. 

 • Американска асоцијација за клиничка хемија, AACC, 26-30 септември 2021 година, Атланта, Georgiaорџија +

  Yourgene Health ќе биде изложба на Годишниот научен состанок на AACC во 2021 година + Експо на клиничка лабораторија во Центарот за конвенции во Анахејм во Атланта, Georgiaорџија, САД од 26-30 септември 2021 година.

 • Медика, 15 - 18 ноември 2021 година, Дизелдорф, Германија +

  Yourgene Health ќе изложува на Медика 2021 во Дизелдорф. Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Вие треба да вклучите JavaScript за да ја видите. да договориме време за средба и дискусија за нашите производи, услуги и можности.

 • Тајванско здружение за оториноларингологија хирургија на главата и вратот, 28-29 ноември 2021 година, Тајпеј, Тајван +

  Поради Coronavirus ASHG 2020 ќе биде виртуелен настан. Кликнете овде да ја посетите виртуелната изложба на Вирџин и да научите за нашите производи и услуги. Контактирајте дали има нешто за што сакате да разговарате понатаму

 • Експо за здравство во Тајван, 2-5 декември 2021 година, Тајпеј, Тајван +

  Поради Coronavirus ASHG 2020 ќе биде виртуелен настан. Кликнете овде да ја посетите виртуелната изложба на Вирџин и да научите за нашите производи и услуги. Контактирајте дали има нешто за што сакате да разговарате понатаму

 • 1