fbpx Yourgene Health plc - Дома
Конец DSC00185r.jpg
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Нишка за хромозоми
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
008-Company.jpg
слики/слајдшоу/iona-hcpro/007-iona-hcpro.jpg
Нишка 007-Company.jpg
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Хромозомски конец
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
006-Company.jpg
слики/слајд шоу/iona-бремени жени/004-iona-бремени жени.jpg
Конец DSC0695r.jpg
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
конец за рак
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
цистична фиброза
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
слики/слајд шоу/iona-бремени жени/005-iona-бремени жени.jpg
слики/слајдшоу/јона-клинички-лаборатории/002-јона-клинички-лаборатории.jpg
слики/слајдшоу/iona-бремени жени/002-iona-бремени жени-Video-Light.jpg
слики/слајдшоу/iona-hcpro/акушерка-со-ipad-1920.jpg
претходната стрелка
следната стрелка

За здравјето на Yougene


Yourgene Health е водечки бизнис со интегрирани технологии и услуги, што овозможува испорака на геномска медицина. Групата работи во партнерство со глобалните лидери во технологијата на ДНК за унапредување на дијагностичката наука.


Yourgene првенствено развива, произведува и комерцијализира едноставни и точни молекуларни дијагностички решенија за репродуктивно здравје, прецизна медицина и заразни болести. Главните ин витро дијагностички производи на Групата вклучуваат неинвазивни пренатални тестови (НИПТ) за Даунов синдром и други генетски нарушувања, тестови за скрининг на цистична фиброза, инвазивни брзи тестови за анеуплоидија и генотипирање на DPYD.


Yourgene има низа иновативни платформи за подготовка на примероци од ДНК, напојувани од Ренџер® Технологија, Трибината на твојот миг® и Yourgene QS250, идеални за апликации на ДНК без клетки во NIPT и онкологија, вклучително и течна биопсија.


Yourgene Genomic Services е глобална мрежа на лабораториски услуги опремена да биде целосен партнер за животниот циклус за клинички, истражувачки и фармацевтски организации за поддршка на партнери во претклиничките, клиничките и пост-пазарните фази за развој, производство, добивање на регулаторно одобрување и комерцијализирање на нови производи и услуги. Покрај тоа, услугите на геномички твојот Yougene нудат NIPT и услуга за тестирање со висок проток на COVID.


Со седиштето на Yourgene Health се наоѓа Манчестер, Велика Британија, со капацитети во Тајпеј, Сингапур, САД и Канада и е на списокот на AIM на лондонската берза под тикерот „ЈГЕН“. Следете не Скопје Твитер.

Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
Здравјето на Yougene
1 - копија
4
3
2
1 - копија
рак
2
1 - копија
хромозоми
претходната стрелка
следната стрелка