fbpx Yourgene Health plc - Дома

Овозможување на научни достигнувања до позитивно влијаат на здравјето на луѓето

Најнови вести

 • 26 октомври 2021 година - Ажурирање на полугодишно тргување +

 • 28 септември 2021 година - Изјава за АГМ Презентација на инвеститори +

 • 10 септември 2021 година - Повторно повторно: Договор за DHSC обезбеден за поддршка на тестирање за пренапони на COVID -19 +

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 51
 • 52
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 57
 • 58
 • 59
 • 60

Социјални вести

настани

 • 8-ми Годишен отворен состанок (# UKPGx2021), 20 октомври 2021 година, Кралски колеџ за лекари, Парк Регенс, Лондон +

 • Медика, 15 - 18 ноември 2021 година, Дизелдорф, Германија +

 • Фестивал за мајчинство и акушерство во Шкотска 2021 година, 23 ноември 2021 година, стадион Марејфилд, Единбург, Шкотска +

 • BVDH (Berufsverband Deutscher Humangenetiker), 26-27 ноември 2021 година, Келн, Германија +

 • Тајванско друштво за оториноларингологија хирургија на главата и вратот, 28-29 ноември 2021 година, Тајпеј, Тајван +

 • 1
 • 2