fbpx Иоургене Хеалтх плц - Почетна
претходна стрелица
следећу стрелицу
Клизач

Иоургене Хеалтх плц

(„Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

Покренут тест ЦОВИД-19
Лансирање Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 теста („РУО“)

Манчестер, Велика Британија - 30. јуна 2020 .: Иоургене (АИМ: ИГЕН), водећа међународна група за молекуларну дијагностику, најављује покретање свог Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 теста само за истраживачку употребу („РУО“).

Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 тест је анализа ЦОВИД-19 заснована на молекуларном ПЦР (ланчана реакција полимеразе), која детектује РНА * вируса САРС-ЦоВ-2 да потврди присуство вируса. Тест се користи за откривање присуства вируса и да ли су појединци тренутно инфицирани, а не присуство антитела. Анализа је једноставна, али веома ефикасна са једним узорком, вирусном метом и унутрашњом контролом у истој ПЦР бунарици **.

Тест кит садржи мастермик, прајмер и сонде и погодан је за РНА издвојену из назофарингеалног бриса. Анализа има брзо време преокрета од 1 х 20 мин након екстракције и подешавања РНА. Такмичарски тест је развијен да смањи могућност стварања лажних негативних резултата, што је проблем који покрива индустрију1. Чврсти праг за унутрашњу контролу Иоургене-а је осмишљен да детектује само РНК и не ампликује ДНК пацијента, што доводи до лажних негатива. Тестови су упоређени са подацима независног лабораторијског тела за процену. Прелиминарни подаци показали су да тест има 100% специфичност.

Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 тест биће на располагању купцима Иоургене-а као комплети за процену, а као што је раније најављено 26. маја 2020., ЦЕ је обележен ин витро Дијагностички комплет („ЦЕ ИВД“), за дијагностичку употребу, још увек је на путу за пуштање на тржиште крајем јула 2020. Верзија ЦЕ-ИВД имаће два вирусна циља и контролне анализе, што ће бити пожељније из перспективе надокнаде за неколико Европске регије.

Иоургене већ има преко 300 лабораторијских купаца и растућу глобалну мрежу дистрибутивних канала кроз које ће покренути продају Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 тест и ЦЕ ИВД комплета, једном одобрених, циљајући на низ могућности. Поред тога, тест ће се извести у лабораторији Иоургене-а у Манцхестеру.

Лин Реес, извршни директор компаније Иоургене, прокоментарисао је: „Поносни смо што настављамо нашу подршку глобалним напорима ЦОВИД-19 покретањем теста Цларигене ™ САРС-ЦоВ-2 (РУО) и желим да честитам екипи Иоургене који су се изузетно трудили да нас постигну до овога. тачка. Додатак портфеља производа за инфективне болести Цларигене ојачаће нашу понуду кроз наше комерцијалне канале и проширити и диверзификовати асортиман наших производа. Остајемо на путу да добијемо ЦЕ оцену за тест и радујем се ажурирању тржишта крајем јула. “

1. дои: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Рибонуклеинска киселина (РНА) је полимерни молекул неопходан у различитим биолошким улогама у кодирању, декодирању, регулацији и експресији гена. РНА и ДНК су нуклеинске киселине, али РНА је потребна за откривање вируса ЦОВИД-19.

** Плоча која садржи неколико јажица која улази у ПЦР инструмент за анализу. Свака јажица садржи тест и узорке реагенса.

Ово саопштење садржи унутрашње информације за потребе члана 7 Уредбе ЕУ 596/2014.

Иоургене Хеалтх плц

Лин Реес, извршни директор
Барри Хекталл, главни финансијски директор
Јоанне Цросс, директор маркетинга

Тел: КСНУМКС (КСНУМКС) КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

Ова е-маил адреса је заштићена од робота. Треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели.

ЛЛП (НОМАД) Цаирн Финанциал Адвисерс

Лиам Мурраи / Јамес Цаитхие / Лудовицо Лаззаретти

 Тел: КСНУМКС (КСНУМКС) КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

Стифел Ницолаус Еуропе Лимитед (Соле Цорпорате Брокер)

Ницхолас Мооре / Маттхев Блават / Бен Маддисон

Тел: КСНУМКС (КСНУМКС) КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС

Валброок ПР Лтд (односи са медијима и инвеститорима)

Паул МцМанус / Лианне Цавтхорне 

Тел: +44 (0) 20 7933 8780 или Ова е-маил адреса је заштићена од робота. Треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели.

Моб: 07980 541 893 Моб: 07584 391 303   

О здрављу Иоургене

Иоургене Хеалтх је међународна група за молекуларну дијагностику која развија и комерцијализује генетске производе и услуге. Група ради у партнерству са глобалним лидерима у технологији ДНК на унапређењу науке о дијагностици.  

Иоургене развија и рекламира једноставна и прецизна решења за молекуларну дијагностику, пре свега за репродуктивно здравље. Производи Групе укључују неинвазивне пренаталне тестове (НИПТ) на Довнов синдром и друге генетске поремећаје, скрининг тестове цистичне фиброзе, инвазивне брзе тестове анеуплоидије, тестове неплодности код мушкараца и тестове генетске болести. Комерцијални траг компаније Иоургене већ је успостављен у Великој Британији, Европи, Блиском Истоку, Африци и Азији.

Наш развој производа, истраживачка услуга и комерцијалне могућности протежу се кроз читав животни циклус развоја генетских тестова, укључујући регулаторне пријаве. Кроз нашу техничку експертизу и партнерства, Иоургене Хеалтх такође проширује понуду за генетичко тестирање у онкологију.

Своје седиште Хеалтхгене Хеалтх је у Манчестеру, Уједињено Краљевство, са канцеларијама у Тајпеју и Сингапуру, а котирано је на АИМ тржишту Лондонске берзе под ознаком "ИГЕН". За више информација посетите ввв.иоургене-хеалтх.цом и пратите нас на твиттеру @Иоургене_Хеалтх. • 22. фебруара 2021. - Партнерство са НПХ +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Партнерство са НПХ

  Пружање услуге тестирања ЦОВИД-19 за аеродром Леедс Брадфорд

  Манчестер, Велика Британија - 22. фебруара 2021:  Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, објављује да је своје партнерство са Невцастле Премиер Хеалтх Лимитед 1 („НПХ“), водећи пружалац независних медицинских услуга у Њукаслу и североистоку, испоручиваће услуге испитивања ЦОВИД-19 ПЦР аеродрому Леедс Брадфорд из лабораторија компаније у Манчестеру.

  ... Опширније
 • 8. фебруара 2021 - Ажурирање трговања +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Ажурирање трговања

  Очекује се да ће снажни замах током другог полугодишта донети двоцифрени годишњи раст, али испод очекивања

  Прилике за одложени приход, улагање у понуду и даље нове иницијативе које ће се очекивати да подстакну наставак снажнијег будућег раста

  Манчестер, Велика Британија - 8. фебруара 2021: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, пружа ажуриране податке о тренутном трговању за другу половину финансијске године до 31. марта 2021. („Х2“).

  Док

  ... Опширније
 • 13. јануара 2021 - Препорука за ДПИД у Белгији +

  Иоургене Хеалтх плц
  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  ДПИД скрининг препоручује се у Белгији

  Манчестер, Велика Британија - 13. јануара 2021: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, поздравља истраживачки чланак објављен 11. јануара 2021. у Ацта Цлиница Белгица под насловом: „Заједничка белгијска препорука о скринингу на недостатак ДПД код пацијената лечених 5-ФУ, капецитабином (и тегафуром).“

  Чланак у истраживању одобрава скрининг на недостатак дихидропиримидин дехидрогеназе (ДПД) који може проузроковати озбиљне и понекад смртоносне стране

  ... Опширније
 • 11. јануара 2021. - Ажурирање производа Цларигене® САРС-ЦоВ-2 и партнерство са ЦитиДоц и РеЦоВа-19 +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Ажурирање производа Цларигене® САРС-ЦоВ-2
  и партнерства са ЦитиДоц-ом и РеЦоВа-19

  Манчестер, Велика Британија - 11. јануара 2021: Ваша генерација (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, најављује да је након изјаве Компаније 24. децембра 2020. у вези са новим сојем вируса (ВУИ-202012/01 САРС-ЦоВ-2 варијанта), Иоургене-ово лабораторијско тестирање завршено и потврдио је да је наступ Цларигенеа ® Тренутно на САРС-ЦоВ-2 тест не утиче

  ... Опширније
 • 24. децембра 2020. - Ажурирање ЦОВИД-19: одобрени добављач за владу Уједињеног Краљевства и одговор на нови сој вируса +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Ажурирање ЦОВИД-19: одобрени добављач за владу Велике Британије и р еспонсе новом соју вируса

  Манчестер, Велика Британија - 24. децембра 2020:  Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, објављује да је Иоургене Геномиц Сервицес додан на одобрену британску владу од стране владе ЦОВИД-19 на листи приватних тестирања за шему Тест за објављивање за међународна путовања уведен 15. децембра 2020. („Тест то Релеасе “), а такође и за

  ... Опширније
 • 17. децембар 2020. - Полугодишњи извештај +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Полугодишњи извештај

  Манчестер, Велика Британија - 17. децембра 2020: Иоургене Хеалтх плц (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику која комерцијализује генетске производе и услуге, објављује свој неревидирани полугодишњи извештај за шест месеци завршених 30. септембра 2020.

  Резултати показују отпорност основног пословања Групе током првих неколико месеци глобалне пандемије, њену реакцију на брзо лансирање решења за тестирање ЦОВИД-19 и

  ... Опширније
 • 2. децембра 2020. - ДПИД комплети препоручени од стране НХС Енгланд +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  ДПИД комплети које препоручује НХС Енгланд

  Манчестер, Велика Британија - 2. децембра 2020: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, поздравља Изјаву о хитној политици клиничког пуштања у рад, објављену у НХС Енгланд, под називом: „Фармакогеномско испитивање полиморфизама ДПИД са терапијама флуоропиримидином“ препоручујући рутинску доступност ДПИД тестирања пре почетка лечења хемотерапијским леком 5-флуороурацил (5-ФУ), како би се утврдио ризик од озбиљних нежељених ефеката.

  ... Опширније
 • 5. новембра 2020. - Промена дирекције +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Промена дирекције
  Именовање главног научног службеника за вођење мапе пута за развој нових производа

  Манчестер, Велика Британија - 5. новембра 2020: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, најављује именовање др Јоанне Масон за главну научну директорку за директора компаније са тренутним дејством.

  Др Масон је директор истраживања и развоја (ван одбора) у компанији Иоургене од придруживања компанији у децембру 2019,

  ... Опширније
 • 3. новембар 2020. - Партнерство са Таке2 Хеалтх Лимитед +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Партнерство са Таке2 Хеалтх Лимитед
  Иоургене за спровођење геномског теста за скрининг назофарингеалног карцинома (НПЦ) на Тајвану

  Манчестер, Велика Британија - 3. новембра 2020: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, саопштава да је њена подружница у потпуном власништву, Иоургене Хеалтх Таипеи, потписала регионални уговор о маркетингу и услугама („Уговор“) са хонгконшким Таке2 Хеалтх Лимитед („Таке2“) ), за промоцију клинички потврђеног геномског теста Таке2 за назофарингеални карцином

  ... Опширније
 • 26. октобар 2020 - Полугодишње ажурирање трговања +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Полугодишње ажурирање трговања
  Међугодишњи раст у првој половини године показао је отпорност Компаније

  Манчестер, Велика Британија - 26. октобар 2020: Иоургене (АИМ: ИГЕН), водећа међународна група за молекуларну дијагностику, најављује ажурирање трговања за полугодиште завршено 30. септембра 2020. („Х1 2020“).

  Приходи за полугодиште завршено 30. септембра 2020. износили су 8.2 милиона фунти (прва половина 1: 2019 милиона фунти), што је 7.8% више у односу на претходну годину, уз снажне европске приходе који су надокнадили

  ... Опширније
 • 23. октобра 2020. - регистрација за ЦКЦ +

  Иоургене Хеалтх плц
  („Иоургене Хеалтх“ или „Компанија“)

  ЦКЦ регистрација

  Манчестер, Велика Британија - 23. октобар 2020: Иоургене Хеалтх (АИМ: ИГЕН), водећа међународна група за молекуларну дијагностику, саопштава да је од Комисије за квалитет неге („ЦКЦ“) добила обавештење да су објекти компаније у Цитилабс 1.0 у Манчестеру сада друга регистрована локација са које се могу обављати поступци дијагностике и скрининга.

  Проширење тренутне ЦКЦ регистрације компаније омогућава НИПТ тестирању већу флексибилност у раду

  ... Опширније
 • 21. октобар 2020 - Ваша сарадња компаније Генгене Геномиц са Циток-ом +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Сарадња Иоургене Геномиц Сервицес са Циток-ом

  Партнерство са Циток-ом како би се омогућио клинички приступ геноСЦОРЕ ™ - новом генетском тесту за утврђивање ризика од развоја Алзхеимерове болести

  Манчестер, Велика Британија - 21. октобар 2020: Иоургене Хеалтх (АИМ: ИГЕН), водећа међународна група за молекуларну дијагностику, најављује нову сарадњу између недавно покренутих Иоургене Геномиц Сервицес („ИГС“) и Циток Лтд („Циток“), ради бета тестирања геномске студије на њиховом

  ... Опширније
 • 12. октобар 2020. - Елуцигене ДПИД тестови ће се рутински користити у Велсу +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Елуцигене ДПИД тестови који се рутински користе у Велсу

  Велс је прва држава у Великој Британији која нуди скрининг ДПИД пацијентима на хемотерапији
  ДПИД тестови претражују пацијенте како би се утврдио ризик од озбиљних нежељених ефеката одређених третмана хемотерапије

  Манчестер, Велика Британија - 12. октобар 2020: Иоургене (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, најављује свој онколошки производ, Елуцигене ДПИД тест, који се сада користи у Велсу за рутинску употребу

  ... Опширније
 • 8. октобра 2020. - У Јапану обезбеђено стратешко партнерство за репродуктивно здравље +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  Стратешко партнерство за репродуктивно здравље осигурано у Јапану

  Манчестер, Велика Британија - 8. октобар 2020: Иоургене Хеалтх (АИМ: ИГЕН), водећа међународна група за молекуларну дијагностику, објављује да је ушла у петогодишње стратешко партнерство са плавом чипском јапанском мултинационалком како би пружила Иоургене'с Флек ™ Софтвер за анализу („ Напрегнути Софтвер “) биоинформатичка платформа за пројекат репродуктивног здравља.

  Иоургене и јапански партнер („Партнер“) започели су трансфер технологије

  ... Опширније
 • 7. октобра 2020. - ИОНА® Нк је доделио уговор са НХС болницом Ст Георге +

  Иоургене Хеалтх плц

  („Иоургене“ или „Гроуп“ или „Цомпани“)

  ИОНА ® Нк је доделио уговор са НХС болницом Ст Георге

  Манчестер, Велика Британија - 7. октобар 2020: Ваша генезија (АИМ: ИГЕН), међународна група за молекуларну дијагностику, објављује да јој је додељен уговор за неинвазивно пренатално тестирање (НИПТ) користећи своју новоосновану ИОНА ® Нк НИПТ ток посла ('ИОНА ® Нк '), од престижне фондације Светог Георгија НХС, у Тоотингу, Јужни Лондон („Ст Георге'с“). Уговор, подложан потписивању обојице

  ... Опширније
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Трудна дама која сједи за столом с лаптопом

Односи са медијима и инвеститорима
Валброок ПР Лтд
4 Ломбард Стреет
Лондон
ЕЦ3В 9ХД
иоургене@валброокпр.цом
Т: +44 (0) 20 7933 8780

Двоје пословних људи који гледају екран рачунара