fbpx Yourgene Health plc - Shtëpi
arrow e mëparshme
arrow tjetër
Slider

Yourgene Health plc

("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

Nisur prova COVID-19
Nisja e testit Clarigene ™ SARS-CoV-2 ('RUO')

Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 30 qershor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), një grup udhëheqës ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton fillimin e testit të tij Clarigene ™ SARS-CoV-2 vetëm për përdorim të hulumtimit ('RUO').

Testi Clarigene ™ SARS-CoV-2 është një test molekular PCR (reagim i zinxhirit polimerazë) ​​bazuar në analizën COVID-19, e cila detekton virusin SARS-CoV-2 ARN * për të konfirmuar praninë e virusit. Testi përdoret për të zbuluar praninë e virusit dhe nëse individët janë infektuar aktualisht, jo praninë e antitrupave. Vlerësimi është i thjeshtë, por shumë i efektshëm me një mostër, objektivin viral dhe kontrollin e brendshëm të gjithë në të njëjtën PCR mirë **.

Paketa e provës përmban një mastermix, abetare dhe grupe sondash dhe është e përshtatshme për ARN të nxjerrë nga një shtupë nazofaringeale. Vlerësimi ka një kohë të shpejtë të kthesës prej 1hr 20min pas nxjerrjes së ARN-së dhe të vendosur. Vlerësimi konkurrues është zhvilluar për të zvogëluar mundësinë e gjenerimit të rezultateve false, i cili ka qenë një problem i gjerë në industri1. Abetarët e kontrollit të brendshëm të Yougene janë krijuar për të zbuluar vetëm ARN dhe jo për të forcuar ADN-në e pacientit, e cila çon në negativë të rremë. Vlerësimet janë bërë krahasuar me të dhënat nga një organ i pavarur i vlerësimit laboratorik. Të dhënat paraprake kanë treguar që testi të ketë specifikim 100%.

Testi Clarigene ™ SARS-CoV-2 do të vihet në dispozicion të klientëve të Yourgene si pajisje vlerësimi, dhe siç u njoftua më parë më 26 maj 2020, një CE shënoi vitro kit diagnostik ('CE IVD'), për përdorim diagnostik, është ende në rrugën e duhur për lëshim në fund të korrikut 2020. Versioni CE-IVD do të ketë dy objektiva viralë dhe kontrolle provash, duke e bërë atë më të dëshirueshëm nga perspektiva e rimbursimit në disa Rajone evropiane.

Yourgene tashmë ka mbi 300 klientë laboratorë dhe një rrjet global në rritje të kanaleve të shpërndarjes në vend, përmes të cilit për të drejtuar shitjet e provave Clarigene ™ SARS-CoV-2 dhe kits CE IVD, të aprovuara dikur, duke synuar një tubacion mundësish. Përveç kësaj, testi do të zhvillohet në laboratorin e shërbimit të Yourgene në Manchester.

Lyn Rees, CEO i Yourgene, komentoi: "Ne jemi krenarë të vazhdojmë mbështetjen tonë ndaj përpjekjes globale COVID-19 me fillimin e Clarigene ™ SARS-CoV-2 Test (RUO) dhe do të dëshiroja të uroj ekipin Yourgene që kanë punuar jashtëzakonisht shumë për të na arritur në këtë pikë. Shtimi i portofolit të produkteve të sëmundjes infektive Clarigene do të forcojë ofertën tonë përmes kanaleve tona tregtare dhe do të zgjerojë dhe diversifikojë gamën tonë të produkteve. Ne mbetemi në rrugën e duhur për të marrë shenjën CE për testin dhe mezi pres që të azhurnojmë tregun në fund të korrikut. "

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Acidi ribonukleik (ARN) është një molekulë polimer e domosdoshme në role të ndryshme biologjike në kodimin, deshifrimin, rregullimin dhe shprehjen e gjeneve. ARN dhe ADN janë acide nukleike, por ARN është e nevojshme për të zbuluar virusin COVID-19.

** Një pllakë që përmban disa puse që shkon në një instrument PCR për të provuar të funksionojë. Do pus përmban reagjentin testues dhe mostër.

Kjo njoftim përmban informacione brenda për qëllimet e nenit 7 të Rregullores së BE 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, Kryeshef Ekzekutiv
Barry Hextall, Zyrtari Kryesor Financiar
Joanne Cross, Drejtore e marketingut

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Këshilltarët Financiar të Kairit LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (Broker i vetëm i korporatave)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Media dhe Marrëdhëniet e Investitorëve)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tel: +44 (0) 20 7933 8780 ose Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

Mob: 07980 541 893 Mob: 07584 391 303   

Rreth Shëndetit Yourgene

Yourgene Health është një grup ndërkombëtar i diagnostikimit molekular i cili zhvillon dhe komercializon produkte dhe shërbime gjenetike. Grupi punon në partneritet me udhëheqësit globalë në teknologjinë e ADN-së për të avancuar shkencën diagnostike.  

Yourgene zhvillon dhe komercializon zgjidhje të thjeshta dhe të sakta diagnostike molekulare, kryesisht për shëndetin riprodhues. Produktet e Grupit përfshijnë teste prenatale jo-invazive prenatale (NIPT) për Sindromën Daun dhe çrregullime të tjera gjenetike, testet e depistimit të fibrozës cistike, teste invazive të shpejtë aneufloidy, teste infertiliteti mashkullor dhe teste të sëmundjes gjenetike. Gjurma tregtare e Yougene është vendosur tashmë në Mbretërinë e Bashkuar, Evropë, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe Azi.

Zhvillimi i produkteve tona, shërbimi i kërkimit dhe aftësitë tregtare shtrihet përgjatë gjithë ciklit jetësor të zhvillimit të testit gjenetik, përfshirë parashtresat rregullatore. Përmes ekspertizës dhe partneriteteve tona teknike, Yourgene Health po e shtrin gjithashtu ofertën e saj të testimit gjenetik në onkologji.

Yourgene Health është me seli në Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar me zyra në Taipei dhe Singapor, dhe është renditur në tregun AIM të Bursës së Londrës nën shënjestrën "YGEN". Për më shumë informacion, vizitoni www.yourgene-health.com dhe na ndiqni në eksitim @Yourgene_Health. • 22 Shkurt 2021 - Partneritet me NPH +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Partneritet me NPH

  Të sigurojë shërbimin e testimit COVID-19 për Aeroportin e Leeds Bradford

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 22 shkurt 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se partneriteti i saj me Newcastle Premier Health Limited 1 ("NPH"), një ofrues kryesor i shërbimeve të pavarura mjekësore në Newcastle dhe në Veri-Lindje, do të sigurojë shërbime të testimit COVID-19 PCR në Leeds Bradford Airport nga laboratori i Kompanisë në Mançester.

  ... Lexo më shumë
 • 8 Shkurt 2021 - Azhurnimi i tregtisë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Përditësimi i tregtimit

  Impulsi i fortë i H2 pritet të japë rritje vjetore dyshifrore por nën pritjet

  Mundësitë e shtyra të të ardhurave, investimet në oferta dhe nisma të tjera të reja që pritet të nxisin rifillimin e një rritje më të fortë pasuese

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 8 shkurt 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, ofron një azhurnim mbi tregtinë aktuale për gjysmën e dytë të vitit financiar deri më 31 mars 2021 ("H2").

  Ndërsa

  ... Lexo më shumë
 • 13 Janar 2021 - Rekomandohet shqyrtimi i DPYD në Belgjikë +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Ekzaminimi i DPYD rekomandohet në Belgjikë

  Manchester, MB - 13 Janar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, mirëpret artikullin e hulumtimit të botuar më 11 janar 2021, në Acta Clinica Belgica, me titull: 'Rekomandim i përbashkët belg për depistimin e mungesës së DPD në pacientët e trajtuar me 5-FU, kapecitabinë (dhe tegafur).'

  Artikulli i hulumtimit miraton shqyrtimin e mungesës së Dihidropirimidine Dehidrogjenazës (DPD) e cila mund të shkaktojë anë të rëndë dhe ndonjëherë vdekjeprurëse

  ... Lexo më shumë
 • 11 Janar 2021 - Azhurnimi dhe Partneriteti i Produktit Clarigene® SARS-CoV-2 dhe Partneritetet me CityDoc dhe ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Përditësimi i Produktit Clarigene® SARS-CoV-2
  dhe Partneritetet me CityDoc dhe ReCoVa-19

  Manchester, MB - 11 Janar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se pas deklaratës së Kompanisë në 24 Dhjetor 2020, në lidhje me llojin e ri të virusit (variant VUI-202012/01 SARS-CoV-2), testimi i laboratorit të lagësht të Yourgene tani ka përfunduar dhe ka konfirmuar se performanca e Clarigene ® Analiza SARS-CoV-2 nuk ndikohet nga asnjë moment

  ... Lexo më shumë
 • 24 Dhjetor 2020 - Azhurnimi COVID-19: ofruesi i aprovuar për Qeverinë e MB dhe përgjigja ndaj llojit të ri të virusit +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Azhurnimi COVID-19: ofruesi i aprovuar për Qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar dhe r përgjigje ndaj llojit të ri të virusit

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 24 Dhjetor 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se Shërbimet Genomic Yourgene janë shtuar në listën e ofruesve të provave private të miratuara nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar COVID-19 për skemën e Testit për Lirim për Udhëtime Ndërkombëtare e prezantuar në 15 Dhjetor 2020 ("Test për të lëshuar ”), dhe gjithashtu për

  ... Lexo më shumë
 • 17 Dhjetor 2020 - Raporti Gjashtëmujor +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Raporti Gjashtëmujor

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 17 Dhjetor 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular i cili komercializon produkte dhe shërbime gjenetike, njofton raportin e tij të pa audituar gjysmë viti për gjashtë muajt e mbyllur më 30 shtator 2020.

  Rezultatet demonstrojnë qëndrueshmërinë e biznesit kryesor të Grupit gjatë muajve të parë të pandemisë globale, reagimin e tij në fillimin e zgjidhjeve të testimit COVID-19 me shpejtësi dhe

  ... Lexo më shumë
 • 2 dhjetor 2020 - kompletet DPYD të rekomanduara nga NHS Anglia +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Kits DPYD të rekomanduara nga NHS Anglia

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 2 Dhjetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostifikimit molekular, mirëpret Deklaratën e Politikave Urgjente të Komisionizimit Klinik, botuar nga NHS England, me titull: 'Testimi farmakogjenomik për polimorfizmat DPYD me terapi me fluoropirimidinë' duke rekomanduar disponueshmërinë rutinë të testimit DPYD para fillimit të trajtimit me ilaç kimioterapeutik 5-Fluorouracil (5-FU), për të identifikuar rrezikun e efekteve anësore të rënda.

  ... Lexo më shumë
 • 5 Nëntor 2020 - Ndryshimi i Drejtorisë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Ndryshimi i drejtorisë
  Emërimi i Zyrtarit Kryesor Shkencor për të drejtuar hartën e zhvillimit të produkteve të reja

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 5 Nëntor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton emërimin e Dr. Joanne Mason si Zyrtare Kryesore Shkencore si drejtore e Kompanisë me efekt të menjëhershëm.

  Dr Mason ka qenë drejtor i Kërkimit dhe Zhvillimit (pozicion jo-bord) në Yourgene që kur u bashkua me Kompaninë në Dhjetor 2019,

  ... Lexo më shumë
 • 3 Nëntor 2020 - Partneritet me Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Partneritet me Take2 Health Limited
  Yourgene për të ekzekutuar testin gjenomik për shqyrtimin e karcinomës nazofaringeale (NPC) në Tajvan

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 3 Nëntor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se filiali i saj në pronësi të plotë, Yourgene Health Taipei, ka nënshkruar një marrëveshje rajonale të marketingut dhe shërbimeve ("Marrëveshja") me Take2 Health Limited me bazë në Hong Kong ("Take2" ), për të promovuar testin gjenomik të vërtetuar klinikisht të Take2 për Karcinomën e Nasopharyngeal

  ... Lexo më shumë
 • 26 Tetor 2020 - Azhurnimi i Gjashtëmujorit të Tregtisë +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Përditësimi i tregtisë gjysmë-vjeçare
  Rritja e parë nga viti në vit, duke demonstruar qëndrueshmërinë e kompanisë

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 26 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), një grup udhëheqës ndërkombëtar i diagnostifikimit molekular, njofton një azhurnim tregtar për gjysmën e vitit të mbyllur më 30 shtator 2020 ("H1 2020").

  Të ardhurat për gjysmën e vitit të përfunduar më 30 shtator 2020 ishin 8.2 milion £ (Gjashtëmujori 1: 2019 milion), me 7.8% më shumë se viti i kaluar, me të ardhura të forta evropiane që kompensonin

  ... Lexo më shumë
 • 23 Tetor 2020 - Regjistrimi i CQC +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" ose "Kompania")

  Regjistrimi i CQC

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 23 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup udhëheqës ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se ka marrë njoftim nga Komisioni i Cilësisë së Kujdesit ("CQC") se objektet e Kompanisë në Citylabs 1.0 në Manchester janë tani një vend i dytë i regjistruar nga i cili mund të kryhet procedurat e diagnostikimit dhe shqyrtimit.

  Zgjatja e regjistrimit aktual të Kompanisë në CQC lejon testimin e NIPT-it për një fleksibilitet më të madh për të funksionuar

  ... Lexo më shumë
 • 21 Tetor 2020 - Bashkëpunimi i Shërbimeve Genomike të Yourgene me Cytox +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Bashkëpunimi i Shërbimeve tuaja Genomic me Cytox

  Partneritet me Cytox për të mundësuar hyrjen klinike në genoSCORE ™ - një test i ri gjenetik për të përcaktuar rrezikun e zhvillimit të sëmundjes Alzheimer

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 21 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup kryesor ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton një bashkëpunim të ri midis Shërbimeve Genomike Yourgene ("YGS") dhe Cytox Ltd ("Cytox") të nisur së fundmi, për një studim gjenomik të testimit beta mbi

  ... Lexo më shumë
 • 12 Tetor 2020 - Testet e Elucigene DPYD që do të përdoren në mënyrë rutinore në Uells +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Testet e Elucigene DPYD që do të përdoren në mënyrë rutinore në Uells

  Uells është kombi i parë në Mbretërinë e Bashkuar që ofron depistimin e DPYD për pacientët që i nënshtrohen kimioterapisë
  Testet DPYD shfaqin pacientët për të identifikuar rrezikun e efekteve anësore të rënda nga trajtime të caktuara të kimioterapisë

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 12 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton produktin e saj onkologjik, testin Elucigene DPYD, tani po përdoret në Uells për të përdorur në mënyrë rutinë

  ... Lexo më shumë
 • 8 tetor 2020 - Partneriteti strategjik i shëndetit riprodhues i siguruar në Japoni +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  Partneriteti strategjik i shëndetit riprodhues i siguruar në Japoni

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 8 Tetor 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), një grup kryesor ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se ka hyrë në një partneritet strategjik 5-vjeçar me një çip blu shumëkombësh japonez për të siguruar Yourgene Flex Softueri i Analizës (“ Përkul Softuer ”) platformë bioinformatike për një projekt të shëndetit riprodhues.

  Yourgene dhe partneri japonez ("Partneri") kanë hyrë në një transferim të teknologjisë

  ... Lexo më shumë
 • 7 Tetor 2020 - IONA® Nx dha kontratë me Spitalin NHS të Shën Gjergjit +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ose "Group" ose "Company")

  IONA ® Nx dha kontratë me Spitalin NHS të Shën Gjergjit

  Manchester, në Mbretërinë e Bashkuar - 7 Tetor 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupi ndërkombëtar i diagnostikimit molekular, njofton se i është dhënë kontrata për testimin jo-invaziv para lindjes (NIPT) duke përdorur IONA të sapo-nisur. ® Rrjedha e punës Nx NIPT ('IONA ® Nx '), nga fondacioni prestigjioz St George's NHS Trust Foundation në Tooting, South London ("St George's"). Kontrata, në varësi të nënshkrimit nga të dy

  ... Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Zonjë shtatzënë e ulur në tryezë me Laptop

Marrëdhëniet me Media dhe Investitorët
Walbrook PR Ltd
4 Rruga Lombardi
Londër
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Dy njerëz të biznesit që shikojnë në ekranin e kompjuterit