fbpx Yourgene Health plc - Domov
prejšnja puščica
naslednja puščica
Drsnik

Yourgene Health plc

("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

Začela se je analiza COVID-19
Začetek testa Clarigene SARS-CoV-2 („RUO“)

Manchester, Velika Britanija - 30. junij 2020: Yourgene (AIM: YGEN), vodilna mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, napoveduje začetek svojega testa Clarigene ™ SARS-CoV-2 samo za raziskave („RUO“).

Test Clarigene ™ SARS-CoV-2 je test COVID-19 na molekularnem PCR (verižna reakcija polimeraze), ki zazna virus RNA * virusa SARS-CoV-2, da potrdi prisotnost virusa. S testom se ugotovi prisotnost virusa in ali so posamezniki trenutno okuženi, ne pa prisotnost protiteles. Preizkus je preprost, vendar zelo učinkovit z enim vzorcem, virusno tarčo in notranjo kontrolo, vse v isti PCR posodi **.

Preskusni komplet vsebuje mastermix, osnovni premaz in nabor sonde ter je primeren za RNA, odvzeto iz nazofaringealnega brisa. Po ekstrakciji in nastavitvi RNA ima test hitro uro prenosa 1 uro 20 min. Konkurenčni test je bil razvit za zmanjšanje možnosti nastanka lažnih negativnih rezultatov, kar je bila celotna panoga1. Naprave za notranji nadzor Yourgene so zasnovane tako, da zaznajo samo RNA in ne amplificirajo bolnikove DNK, kar vodi do lažnih negativnih učinkov. Analize so primerjane s podatki neodvisnega laboratorijskega ocenjevalnega organa. Predhodni podatki so pokazali, da ima test 100-odstotno specifičnost.

Preizkus Clarigene ™ SARS-CoV-2 bo kupcem Yourgene na voljo kot kompleti za ocenjevanje, in kot je bilo najavljeno 26. maja 2020, je oznaka CE in vitro Diagnostični komplet („CE IVD“) za diagnostično uporabo je še vedno na poti do konca konec julija 2020. Različica CE-IVD bo imela dve virusni tarči in kontrolne preiskave, zaradi česar bo z vidika povračila več zaželeno Evropske regije.

Yourgene že ima več kot 300 laboratorijskih odjemalcev in rastočo globalno mrežo distribucijskih kanalov, s pomočjo katerih lahko prodajo testiranja Clarigene ™ SARS-CoV-2 in CE IVD kompletov, ki so bili enkrat odobreni in so usmerjeni v niz priložnosti. Poleg tega bo test potekal v servisnem laboratoriju Yourgene v Manchestru.

Lyn Rees, izvršni direktor Yourgene, je komentiral: „Ponosni smo, da z uvedbo preizkusa Clarigene ™ SARS-CoV-19 (RUO) še naprej podpiramo globalna prizadevanja COVID-2 in bi rad čestital ekipi Yourgene, ki so si zelo prizadevali, da bi nas dosegli. točka. Dodatek portfelja izdelkov za nalezljive bolezni Clarigene bo okrepil našo ponudbo po naših komercialnih kanalih ter razširil in razširil našo ponudbo. Še naprej bomo prejeli znak CE za test in veselim se posodobitve trga konec julija. "

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Ribonukleinska kislina (RNA) je polimerna molekula, ki je bistvena v različnih bioloških vlogah pri kodiranju, dekodiranju, regulaciji in izražanju genov. RNA in DNK sta nukleinski kislini, vendar je RNA potrebna za odkrivanje virusa COVID-19.

** Plošča z več vdolbinicami, ki gre v instrument PCR, da bi test lahko deloval. Vsaka vrtina vsebuje preskusni in vzorčni reagent.

To obvestilo vsebuje notranje informacije za namene člena 7 Uredbe EU 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, izvršni direktor
Barry Hextall, glavni finančni direktor
Joanne Cross, direktorica marketinga

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

CLN Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (Edini korporativni posrednik)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Mediji in odnosi z vlagatelji)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tel: +44 (0) 20 7933 8780 oz Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Mob: 07980 541 893 Mob: 07584 391 303   

O zdravju Yourgene

Yourgene Health je mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, ki razvija in trži komercialne genetske izdelke in storitve. Skupina sodeluje v partnerstvu z globalnimi voditelji na področju DNK tehnologije za napredek diagnostične znanosti.  

Yourgene razvija in reklamira preproste in natančne molekularne diagnostične rešitve, predvsem za reproduktivno zdravje. Izdelki skupine vključujejo neinvazivne prenatalne teste (NIPT) za Downov sindrom in druge genetske motnje, presejalne teste za cistično fibrozo, invazivne hitre anevploidne teste, teste za moško neplodnost in teste za genetsko bolezen. Komercialni odtis podjetja Yourgene je že uveljavljen v Veliki Britaniji, Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji.

Naš razvoj izdelkov, raziskovalne storitve in komercialne zmogljivosti segajo skozi celoten življenjski cikel razvoja genetskih testov, vključno s predpisi. Z našim tehničnim strokovnim znanjem in partnerstvom tudi Yourgene Health širi ponudbo za genetsko testiranje v onkologijo.

Sedež podjetja Yourgene Health je v Manchestru, Združeno kraljestvo, s sedeži v Tajpeju in Singapurju in je na AIM trgu Londonske borze uvrščen pod oznako "YGEN". Za več informacij obiščite www.yourgene-health.com in nas spremljajte na twitterju @Yourgene_Health. • 22. februar 2021 - partnerstvo z NPH +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Partnerstvo z NPH

  Zagotoviti storitev testiranja COVID-19 za letališče Leeds Bradford

  Manchester, Velika Britanija - 22. februar 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je partnerstvo z Newcastle Premier Health Limited 1 ("NPH"), vodilni ponudnik neodvisnih zdravstvenih storitev v Newcastlu in na severovzhodu, bo iz laboratorija družbe v Manchestru letališču Leeds Bradford dobavil storitve testiranja PCR za COVID-19.

  ... Preberi več
 • 8. februar 2021 - posodobitev trgovanja +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Posodobitev trgovanja

  Močan zagon H2 naj bi prinesel dvomestno letno rast, vendar pod pričakovanji

  Priložnosti za odloženi prihodek, naložbe v ponudbo in nadaljnje nove pobude naj bi spodbudile nadaljevanje močnejše nadaljnje rasti

  Manchester, Velika Britanija - 8. februar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, ponuja posodobitev trenutnega trgovanja za drugo polovico proračunskega leta do 31. marca 2021 („H2“).

  Medtem ko

  ... Preberi več
 • 13. januarja 2021 - v Belgiji priporočljiv pregled DPYD +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Presejanje DPYD je priporočljivo v Belgiji

  Manchester, Velika Britanija - 13. januarja 2021: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, pozdravlja raziskovalni članek, objavljen 11. januarja 2021 v Acta Clinica Belgica, z naslovom: „Skupno belgijsko priporočilo o presejanju na pomanjkanje DPD pri bolnikih, zdravljenih s 5-FU, kapecitabinom (in tegafurjem).“

  Raziskovalni članek podpira odkrivanje pomanjkanja dihidropirimidin dehidrogenaze (DPD), ki lahko povzroči hudo in včasih smrtonosno stran

  ... Preberi več
 • 11. januar 2021 - Clarigene® SARS-CoV-2 Posodobitev izdelkov in partnerstva z CityDoc in ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Posodobitev izdelka Clarigene® SARS-CoV-2
  in partnerstva z CityDoc in ReCoVa-19

  Manchester, Velika Britanija - 11. januarja 2021: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je po izjavi podjetja 24. decembra 2020 glede novega seva virusa (VUI-202012/01 SARS-CoV-2) testiranje podjetja Yourgene v mokrem laboratoriju končano in je potrdil, da je izvedba Clarigenea ® Trenutno na preskus SARS-CoV-2 ne vpliva noben

  ... Preberi več
 • 24. december 2020 - posodobitev COVID-19: odobreni ponudnik za vlado Združenega kraljestva in odziv na nov virusni sev +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Posodobitev COVID-19: odobreni ponudnik za vlado Združenega kraljestva in r esponse za nov sev virusa

  Manchester, Velika Britanija - 24. december 2020:  Vaša generacija (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je bila družba Yourgene Genomic Services dodana na seznam odobrenih zasebnih ponudnikov testiranja COVID-19, ki ga je odobrila vlada Združenega kraljestva, za shemo Test za sprostitev v mednarodna potovanja, uvedeno 15. decembra 2020 („Test za sprostitev ") in tudi za

  ... Preberi več
 • 17. december 2020 - Polletno poročilo +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Polletno poročilo

  Manchester, Velika Britanija - 17. december 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, ki trži genetske izdelke in storitve, objavlja svoje nerevidirano polletno poročilo za šest mesecev, končanih 30. septembra 2020.

  Rezultati kažejo odpornost osnovne dejavnosti skupine v prvih mesecih svetovne pandemije, njeno odzivnost pri hitrem uvajanju preskusnih rešitev COVID-19 in njeno

  ... Preberi več
 • 2. december 2020 - DPYD kompleti, ki jih priporoča NHS England +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  DPYD kompleti, ki jih priporoča NHS England

  Manchester, Velika Britanija - 2. december 2020: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, pozdravlja Izjavo o nujni politiki kliničnega zagona, ki jo je objavila NHS England z naslovom: „Farmakogenomično testiranje polimorfizmov DPYD s terapijami s fluoropirimidinom“ priporoča rutinsko razpoložljivost testiranja DPYD pred začetkom zdravljenja s kemoterapevtskim zdravilom 5-fluorouracil (5-FU), da se ugotovi tveganje za resne neželene učinke

  ... Preberi več
 • 5. november 2020 - sprememba direktorata +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Sprememba direktorata
  Imenovanje glavnega znanstvenega direktorja za vodenje načrta za razvoj novih izdelkov

  Manchester, Velika Britanija - 5. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, napoveduje imenovanje dr. Joanne Mason za glavno znanstveno direktorico za direktorico podjetja s takojšnjim učinkom.

  Dr Mason je bil direktor za raziskave in razvoj (zunajpravniška funkcija) v podjetju Yourgene, odkar se je decembra 2019 pridružil podjetju,

  ... Preberi več
 • 3. november 2020 - partnerstvo s podjetjem Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Partnerstvo s podjetjem Take2 Health Limited
  Yourgene za izvajanje genomskega testa za presejanje nazofaringealnega karcinoma (NPC) na Tajvanu

  Manchester, Velika Britanija - 3. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je njena hčerinska družba, ki je v popolni lasti podjetja Yourgene Health Taipei, podpisala regionalni sporazum o trženju in storitvah ("sporazum") s podjetjem Take2 Health Limited s sedežem v Hongkongu ("Take2"). ), za promocijo klinično potrjenega genomskega testa Take2 za nazofaringealni karcinom

  ... Preberi več
 • 26. oktober 2020 - Polletna posodobitev trgovanja +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Polletna posodobitev trgovanja
  Medletna rast v prvem polletju kaže na odpornost podjetja

  Manchester, Velika Britanija - 26. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), vodilna mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, napoveduje posodobitev trgovanja za polletje, ki se je končalo 30. septembra 2020 („H1 2020“).

  Prihodki za polletje, ki se je končalo 30. septembra 2020, so znašali 8.2 milijona funtov (prvo polletje 1: 2019 milijona funtov), ​​kar je 7.8% več kot v preteklem letu, močni evropski prihodki pa

  ... Preberi več
 • 23. oktober 2020 - registracija CQC +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" ali "Company")

  Registracija CQC

  Manchester, Velika Britanija - 23. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), vodilna mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je prejela obvestilo komisije za kakovost oskrbe ("CQC"), da so objekti podjetja v Citylabs 1.0 v Manchestru zdaj druga registrirana lokacija, iz katere se lahko izvajajo postopki diagnostike in presejanja.

  Podaljšanje trenutne registracije podjetja CQC omogoča testiranje NIPT večjo prilagodljivost pri delovanju

  ... Preberi več
 • 21. oktober 2020 - Yourgene Genomic Services sodelovanje s Cytoxom +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Sodelovanje podjetja Yourgene Genomic Services s Cytoxom

  Partnerstvo s Cytoxom za omogočanje kliničnega dostopa do genoSCORE ™ - novega genskega testa za določitev tveganja za razvoj Alzheimerjeve bolezni

  Manchester, Velika Britanija - 21. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), vodilna mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, napoveduje novo sodelovanje med nedavno ustanovljenimi Yourgene Genomic Services ("YGS") in Cytox Ltd ("Cytox") za beta-testiranje genomske študije na njihovem

  ... Preberi več
 • 12. oktober 2020 - Testi Elucigene DPYD se bodo rutinsko uporabljali v Walesu +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Elucigene DPYD testi, ki se bodo rutinsko uporabljali v Walesu

  Wales je prva država v Združenem kraljestvu, ki bolnikom na kemoterapiji ponuja presejanje DPYD
  Preskusi DPYD pregledajo bolnike, da bi ugotovili tveganje za resne neželene učinke nekaterih kemoterapij

  Manchester, Velika Britanija - 12. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, napoveduje svoj onkološki izdelek, test Elucigene DPYD, ki se zdaj v Walesu uporablja za rutinsko

  ... Preberi več
 • 8. oktober 2020 - Na Japonskem zagotovljeno strateško partnerstvo za reproduktivno zdravje +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  Na Japonskem zagotovljeno strateško partnerstvo za reproduktivno zdravje

  Manchester, Velika Britanija - 8. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), vodilna mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da je sklenila petletno strateško partnerstvo z modro japonsko multinacionalko, da bi zagotovila Flex ™ Programska oprema za analizo (“ Flex Programska oprema “) bioinformatična platforma za projekt reproduktivnega zdravja.

  Yourgene in japonski partner ("partner") sta začela prenos tehnologije

  ... Preberi več
 • 7. oktober 2020 - IONA® Nx je oddal pogodbo s bolnišnico NHS St. George +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ali "Group" ali "Company")

  IONA ® Nx je oddal pogodbo s bolnišnico NHS St. George

  Manchester, Velika Britanija - 7. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), mednarodna skupina za molekularno diagnostiko, sporoča, da ji je bila dodeljena pogodba za neinvazivno prenatalno testiranje (NIPT) z novo založeno IONA ® Potek dela NIP NIPT ('IONA ® Nx '), s strani prestižne fundacije St George's NHS Trust Foundation v Tootingu, Južni London ("St George's") Pogodba, pod pogojem, da jo podpišeta oba

  ... Preberi več
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Nosečnica, ki sedi za mizo z prenosnikom

Odnosi z mediji in vlagatelji
Walbrook PR Ltd
4 Lombard Street
London
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Dva poslovna človeka gledata v računalniški zaslon