fbpx Yourgene Health plc - Acasă
arrow înainte
următoarea săgeată
Cursor

Yourgene Health plc

(„Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

Testul COVID-19 a fost lansat
Lansarea testului SARS-CoV-2 Clarigene ™ („RUO”)

Manchester, Marea Britanie - 30 iunie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), un important grup internațional de diagnosticare moleculară, anunță lansarea testului său Clarigene SARS-CoV-2 doar pentru utilizare de cercetare („RUO”).

Testul Clarigene ™ SARS-CoV-2 este o analiză COVID-19 bazată pe PCR molecular (reacție în lanț în polimerază), care detectează ARN-ul virusului SARS-CoV-2 * pentru a confirma prezența virusului. Testul este utilizat pentru a detecta prezența virusului și dacă indivizii sunt în prezent infectați, nu prezența anticorpilor. Testul este simplu, dar extrem de eficient cu un singur eșantion, ținta virală și controlul intern toate în același puț de PCR **.

Setul de test conține un set de mastermix, primer și sondă și este potrivit pentru ARN extras dintr-un tampon nazofaringian. Testul are un timp de transformare rapidă de 1 oră 20min după extragerea ARN-ului și a fost configurat. Testul concurențial a fost dezvoltat pentru a reduce șansele de a genera rezultate false negative, ceea ce a reprezentat o problemă în întreaga industrie1. Primerele de control intern ale lui Yourgene sunt concepute pentru a detecta ARN și nu pentru a amplifica ADN-ul pacientului, ceea ce duce la false negative. Testele au fost comparate cu datele unui organism independent de evaluare de laborator. Datele preliminare au arătat că testul are 100% specificitate.

Testul Clarigene ™ SARS-CoV-2 va fi pus la dispoziția clienților Yourgene ca kituri de evaluare, iar așa cum a fost anunțat anterior la 26 mai 2020, o marcă CE in vitro kitul de diagnosticare („CE IVD”), pentru utilizare diagnostică, este încă pe cale de eliberare la sfârșitul lunii iulie 2020. Versiunea CE-IVD va avea două ținte virale și controale de analiză, ceea ce o va face mai de dorit din perspectiva rambursării în mai multe Regiuni europene.

Yourgene are deja peste 300 de clienți de laborator și o rețea globală în creștere de canale de distribuție prin intermediul cărora să conducă vânzările Clarigene ™ SARS-CoV-2 test și kituri CE IVD, odată aprobate, vizând o conductă de oportunități. În plus, testul va fi efectuat în laboratorul de service Yourgene din Manchester.

Lyn Rees, CEO al Yourgene, a comentat: „Suntem mândri să continuăm sprijinul nostru pentru efortul global COVID-19 cu lansarea Clarigene ™ SARS-CoV-2 Test (RUO) și aș dori să felicit echipa Yourgene care a muncit extrem de mult pentru a ne duce la acest lucru punct. Adăugarea portofoliului de produse pentru boli infecțioase Clarigene va consolida oferta noastră prin canalele noastre comerciale și va extinde și diversifica gama noastră de produse. Rămânem pe cale să primim marca CE pentru test și aștept cu nerăbdare să actualizăm piața la sfârșitul lunii iulie. ”

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Acidul ribonucleic (ARN) este o moleculă polimerică esențială în diverse roluri biologice în codificarea, decodarea, reglarea și exprimarea genelor. ARN și ADN sunt acizi nucleici, dar ARN-ul este necesar pentru a detecta virusul COVID-19.

** O placă conținând mai multe godeuri care intră într-un instrument PCR pentru ca testul să funcționeze. Fiecare godeu conține reactiv de testare și probă.

Prezentul anunț conține informații interioare în sensul articolului 7 din Regulamentul UE 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, director executiv
Barry Hextall, director financiar
Joanne Cross, Director Marketing

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Această adresă de e-mail este protejată de spamboți. Aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru ao vizualiza.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (Broker corporativ unic)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Relații cu media și investitorii)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tel: +44 (0) 20 7933 8780 sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboți. Aveți nevoie de activarea JavaScript-ului pentru ao vizualiza.

Mob: 07980 541 893 Mob: 07584 391 303   

Despre Healthgene Yourgene

Yourgene Health este un grup internațional de diagnosticare moleculară care dezvoltă și comercializează produse și servicii genetice. Grupul lucrează în parteneriat cu lideri mondiali în tehnologia ADN pentru a avansa știința diagnosticului.  

Yourgene dezvoltă și comercializează soluții de diagnostic moleculare simple și precise, în principal pentru sănătatea reproducerii. Produsele grupului includ teste prenatale non-invazive (NIPT) pentru sindromul Down și alte tulburări genetice, teste de screening pentru fibroză chistică, teste invazive rapide invazive, teste de infertilitate masculină și teste ale bolilor genetice. Amprenta comercială a Yourgene este deja stabilită în Marea Britanie, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

Dezvoltarea produselor noastre, serviciul de cercetare și capacitățile comerciale se extind pe ciclul de viață al dezvoltării testelor genetice, inclusiv transmiteri de reglementare. Prin expertiza noastră tehnică și parteneriate, Yourgene Health își extinde, de asemenea, ofertele de testare genetică în oncologie.

Yourgene Health are sediul central în Manchester, Marea Britanie, cu birouri în Taipei și Singapore și este listată pe piața AIM a Bursei de la Londra sub marcajul „YGEN”. Pentru mai multe informații, vizitați www.yourgene-health.com și urmăriți-ne pe twitter @Yourgene_Health. • 1 martie 2021 - Primul acord de aprovizionare din SUA pentru tehnologia Coastal Genomics, semnat cu partenerul strategic major +

  Yourgene Health plc


  („Yourgene” sau „Grupul” sau „Compania”)

  Primul acord de furnizare din SUA pentru tehnologia Coastal Genomics, semnat cu partenerul strategic major

  Manchester, Marea Britanie - 1 martie 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță că Yourgene Health Inc., filiala din SUA a companiei, a semnat un acord de aprovizionare („Acordul”) cu un mare grup de laboratoare clinice din SUA („Partenerul ”). Acordul este în valoare de aproximativ 1.5 milioane de dolari pe parcursul a cinci ani pentru Yourgene și

  ... Citește mai multe
 • 22 februarie 2021 - Parteneriat cu NPH +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Parteneriat cu NPH

  Pentru a furniza servicii de testare COVID-19 pentru Aeroportul Leeds Bradford

  Manchester, Marea Britanie - 22 februarie 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță că parteneriatul său cu Newcastle Premier Health Limited 1 („NPH”), un furnizor de frunte de servicii medicale independente din Newcastle și Nord-Est, va furniza servicii de testare COVID-19 PCR către Aeroportul Leeds Bradford din laboratorul companiei din Manchester.

  ... Citește mai multe
 • 8 februarie 2021 - Actualizare tranzacționare +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Actualizare tranzacționare

  Un impuls puternic H2 se așteaptă să producă o creștere anuală de două cifre, dar sub așteptări

  Oportunități de venituri amânate, investiții în oferte și noi inițiative așteptate să conducă la reluarea unei creșteri ulterioare mai puternice

  Manchester, Marea Britanie - 8 februarie 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, oferă o actualizare a tranzacțiilor curente pentru a doua jumătate a anului financiar până la 31 martie 2021 („H2”).

  În timp ce

  ... Citește mai multe
 • 13 ianuarie 2021 - Se recomandă screening-ul DPYD în Belgia +

  Yourgene Health plc
  („Yourgene” sau „Grupul” sau „Compania”)

  Se recomandă screening-ul DPYD în Belgia

  Manchester, Marea Britanie - 13 ianuarie 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, salută articolul de cercetare publicat la 11 ianuarie 2021, în Acta Clinica Belgica, intitulat: Recomandarea comună belgiană privind screening-ul deficitului de DPD la pacienții tratați cu 5-FU, capecitabină (și tegafur).

  Articolul de cercetare susține screening-ul pentru deficiența dihidropirimidine dehidrogenazei (DPD), care poate provoca o latură severă și uneori letală

  ... Citește mai multe
 • 11 ianuarie 2021 - Actualizare produs Clarigene® SARS-CoV-2 și parteneriate cu CityDoc și ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Actualizare produs Clarigene® SARS-CoV-2
  și parteneriate cu CityDoc și ReCoVa-19

  Manchester, Marea Britanie - 11 ianuarie 2021: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță că, în urma declarației companiei din 24 decembrie 2020, referitoare la noua tulpină de virus (varianta VUI-202012/01 SARS-CoV-2), testele de laborator umed ale Yourgene sunt acum complete și a confirmat că performanța Clarigene ® Testul SARS-CoV-2 nu este afectat de niciunul în prezent

  ... Citește mai multe
 • 24 decembrie 2020 - Actualizare COVID-19: furnizor aprobat pentru guvernul Regatului Unit și răspuns la noua tulpină de virus +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Actualizare COVID-19: furnizor aprobat pentru guvernul britanic și r ca urmare a unei noi tulpini de virus

  Manchester, Marea Britanie - 24 decembrie 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță că Yourgene Genomic Services a fost adăugat la lista furnizorilor de testare privată COVID-19 aprobată de guvernul britanic pentru schema de testare a lansării pentru călătorii internaționale introdusă la 15 decembrie 2020 („Test a elibera ”), precum și pentru

  ... Citește mai multe
 • 17 decembrie 2020 - Raport semestrial +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Raport semestrial

  Manchester, Marea Britanie - 17 decembrie 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară care comercializează produse și servicii genetice, anunță raportul său semestrial neauditat pentru cele șase luni încheiate la 30 septembrie 2020.

  Rezultatele demonstrează rezistența activității de bază a grupului în primele câteva luni ale pandemiei globale, capacitatea de reacție la lansarea rapidă a soluțiilor de testare COVID-19 și

  ... Citește mai multe
 • 2 decembrie 2020 - Kituri DPYD recomandate de NHS Anglia +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Kituri DPYD recomandate de NHS Anglia

  Manchester, Marea Britanie - 2 decembrie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, salută Declarația de politică urgentă privind punerea în funcțiune clinică, publicată de NHS England, intitulată: „Testarea farmacogenomică a polimorfismelor DPYD cu terapii cu fluoropirimidină” recomandarea disponibilității de rutină a testării DPYD înainte de începerea tratamentului cu medicamentul chimioterapeutic 5-Fluorouracil (5-FU), pentru a identifica riscul de reacții adverse severe.

  ... Citește mai multe
 • 5 noiembrie 2020 - Schimbare de direcție +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Schimbare de direcție
  Numire de șef științific pentru a conduce foaia de parcurs pentru dezvoltarea de noi produse

  Manchester, Marea Britanie - 5 noiembrie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță numirea doctorului Joanne Mason în funcția de director științific șef ca director al companiei cu efect imediat.

  Dr. Mason a fost director de cercetare și dezvoltare (funcție non-consiliere) la Yourgene de când s-a alăturat companiei în decembrie 2019,

  ... Citește mai multe
 • 3 noiembrie 2020 - Parteneriat cu Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Parteneriat cu Take2 Health Limited
  Yourgene va efectua testul genomic pentru screeningul carcinomului nazofaringian (NPC) în Taiwan

  Manchester, Marea Britanie - 3 noiembrie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță că filiala sa deținută în întregime, Yourgene Health Taipei, a semnat un acord regional de marketing și servicii („Acordul”) cu Take2 Health Limited („Take2”) din Hong Kong. ), pentru a promova testul genomic validat clinic al Take2 pentru carcinomul nazofaringian

  ... Citește mai multe
 • 26 octombrie 2020 - Actualizare semestrială de tranzacționare +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Actualizare la jumătate de an de tranzacționare
  Creșterea de la un an la altul a demonstrat rezistența companiei

  Manchester, Marea Britanie - 26 octombrie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), un grup internațional de diagnostic molecular important, anunță o actualizare de tranzacționare pentru semestrul încheiat la 30 septembrie 2020 („H1 2020”).

  Veniturile pentru semestrul încheiat la 30 septembrie 2020 au fost de 8.2 milioane de lire sterline (S1 2019: 7.8 milioane de lire sterline), în creștere cu 5% față de anul precedent, venituri europene puternice compensând

  ... Citește mai multe
 • 23 octombrie 2020 - înregistrare CQC +

  Yourgene Health plc
  („Yourgene Health” sau „Compania”)

  Înregistrare CQC

  Manchester, Marea Britanie - 23 octombrie 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un grup internațional de diagnostic molecular principal, anunță că a primit o notificare de la Care Quality Commission („CQC”) că facilitățile companiei de la Citylabs 1.0 din Manchester sunt acum a doua locație înregistrată de unde să efectueze diagnosticare și proceduri de screening.

  Extinderea înregistrării actuale CQC a companiei permite testarea NIPT mai mare flexibilitate de operare

  ... Citește mai multe
 • 21 octombrie 2020 - Colaborarea Yourgene Genomic Services cu Cytox +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Colaborarea Yourgene Genomic Services cu Cytox

  Parteneriat cu Cytox pentru a permite accesul clinic la genoSCORE ™ - un nou test genetic pentru a determina riscul dezvoltării bolii Alzheimer

  Manchester, Marea Britanie - 21 octombrie 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un grup internațional de diagnosticare moleculară lider, anunță o nouă colaborare între recent lansate Yourgene Genomic Services („YGS”) și Cytox Ltd („Cytox”), pentru un studiu genomic de testare beta pe

  ... Citește mai multe
 • 12 octombrie 2020 - Testele Elucigene DPYD vor fi utilizate în mod obișnuit în Țara Galilor +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Testele Elucigene DPYD vor fi utilizate în mod obișnuit în Țara Galilor

  Țara Galilor este prima națiune din Marea Britanie care oferă screening DPYD pacienților supuși chimioterapiei
  Testele DPYD depistează pacienții pentru a identifica riscul de efecte secundare severe din anumite tratamente de chimioterapie

  Manchester, Marea Britanie - 12 octombrie 2020: Yourgene (AIM: YGEN), grupul internațional de diagnosticare moleculară, anunță produsul său oncologic, testul Elucigene DPYD, este acum utilizat în Țara Galilor pentru rutină

  ... Citește mai multe
 • 8 octombrie 2020 - Parteneriat strategic pentru sănătatea reproducerii asigurat în Japonia +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” sau „Group” sau „Company”)

  Parteneriat strategic pentru sănătatea reproducerii asigurat în Japonia

  Manchester, Marea Britanie - 8 octombrie 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un grup internațional de diagnosticare moleculară de vârf, anunță că a încheiat un parteneriat strategic de 5 ani cu o multinațională japoneză blue chip pentru a oferi companiei Yourgene Flex ™ Software de analiză („ Flex Software ”) platformă bioinformatică pentru un proiect de sănătate reproductivă.

  Yourgene și partenerul japonez („partenerul”) au încheiat un transfer de tehnologie

  ... Citește mai multe
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Femeia însărcinată care stă la masă cu laptopul

Relații cu media și investitorii
Walbrook PR Ltd.
Str. 4 Lombard
Londra
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Doi oameni de afaceri care se uită la ecranul computerului