fbpx Yourgene Health plc - Hjem
forrige pil
neste pil
slider

Yourgene Health plc

("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

COVID-19 assay lansert
Lansering av Clarigene ™ SARS-CoV-2-test ('RUO')

Manchester, Storbritannia - 30. juni 2020: Yourgene (AIM: YGEN), en ledende internasjonal molekylær diagnostikkgruppe, kunngjør lanseringen av Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen kun for forskningsbruk ('RUO').

Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen er en molekylær PCR (polymerasekjedereaksjon) basert COVID-19-analyse, som oppdager SARS-CoV-2-viruset RNA * for å bekrefte tilstedeværelsen av viruset. Testen brukes til å oppdage tilstedeværelsen av viruset og om individer for øyeblikket er smittet, ikke tilstedeværelsen av antistoffer. Analysen er enkel, men svært effektiv med en prøve, det virale målet og den interne kontrollen alle i samme PCR-brønn **.

Testsettet inneholder en mastermix, grunning og sondesett og er egnet for RNA utvunnet fra en nasopharyngeal vattpinne. Analysen har en rask behandlingstid på 1 time og 20 minutter etter RNA-ekstraksjon og satt opp. Konkurranseanalysen er utviklet for å redusere sjansen for falske negative resultater som genereres, noe som har vært et bransjeproblem1. Yourgenes primærkontroll primere er designet for bare å oppdage RNA og ikke forsterke pasientens DNA, noe som fører til falske negativer. Analysene er benchmarked mot data fra et uavhengig laboratorievurderingsorgan. Foreløpige data har vist at testen har 100% spesifisitet.

Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen vil bli gjort tilgjengelig for Yourgenes kunder som evalueringssett, og som tidligere kunngjort 26. mai 2020, en CE-merket vitro diagnosesett ('CE IVD'), for diagnostisk bruk, er fremdeles i rute for utgivelse i slutten av juli 2020. CE-IVD-versjonen vil ha to virale mål og analysekontroller, noe som gjør det mer ønskelig fra refusjonsperspektivet på tvers av flere Europeiske regioner.

Yourgene har allerede over 300 laboratoriekunder og et voksende globalt nettverk av distribusjonskanaler på plass for å drive salg av Clarigene ™ SARS-CoV-2-test og CE IVD-sett, når de først er godkjent, og sikter mot en rekke muligheter. I tillegg vil testen bli kjørt i Yourgenes servicelaboratorium i Manchester.

Lyn Rees, administrerende direktør i Yourgene, kommenterte: "Vi er stolte av å fortsette støtten mot den globale COVID-19-innsatsen med lanseringen av Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen (RUO), og jeg vil gratulere Yourgene-teamet som har jobbet ekstremt hardt for å få oss til dette punkt. Tillegg av produktporteføljen Clarigene smittsom sykdom vil styrke vårt tilbud gjennom våre kommersielle kanaler og utvide og diversifisere vårt produktsortiment. Vi er på sporet for å motta CE-merke for testen, og jeg ser frem til å oppdatere markedet i slutten av juli. ”

1. gjør jeg: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Ribonukleinsyre (RNA) er et polymert molekyl som er essensielt i forskjellige biologiske roller i koding, avkoding, regulering og ekspresjon av gener. RNA og DNA er nukleinsyrer, men RNA er nødvendig for å påvise COVID-19-viruset.

** En plate som inneholder flere brønner som går inn i et PCR-instrument for at analysen skal fungere. Hver brønn inneholder test- og prøvereagens.

Denne kunngjøringen inneholder innsideinformasjon for formålene med artikkel 7 i EUs forordning 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, administrerende direktør
Barry Hextall, finansdirektør
Joanne Cross, markedsdirektør

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (eneste bedriftsmegler)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Media og investor Relations)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tlf: +44 (0) 20 7933 8780 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Mob: 07980 541 Mob: 893 07584 391   

Om Yourgene Health

Yourgene Health er en internasjonal molekylær diagnostisk gruppe som utvikler og kommersialiserer genetiske produkter og tjenester. Gruppen jobber i samarbeid med globale ledere innen DNA-teknologi for å fremme diagnostisk vitenskap.  

Yourgene utvikler og kommersialiserer enkle og nøyaktige molekylære diagnostiske løsninger, først og fremst for reproduktiv helse. Konsernets produkter inkluderer ikke-invasive prenatale tester (NIPT) for Downs syndrom og andre genetiske lidelser, Cystic Fibrosis screening tests, invasive hurtige aneuploidy tester, mannlige infertilitetstester og genetiske sykdomstester. Yourgenes kommersielle fotavtrykk er allerede etablert i Storbritannia, Europa, Midt-Østen, Afrika og Asia.

Våre produktutvikling, forskningstjenester og kommersielle evner strekker seg over hele livssyklusen for utvikling av genetisk test, inkludert forskriftsinnleveringer. Gjennom vår tekniske ekspertise og partnerskap utvider Yourgene Health også tilbudet om genetisk testing til onkologi.

Yourgene Health har hovedkontor i Manchester, Storbritannia med kontorer i Taipei og Singapore, og er notert på London Børs 'AIM-marked under tickeren "YGEN". For mer informasjon, besøk www.yourgene-health.com og følg oss på twitter @Yourgene_Helse. • 22. februar 2021 - Partnerskap med NPH +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Partnerskap med NPH

  Å tilby COVID-19 testtjeneste for Leeds Bradford Airport

  Manchester, Storbritannia - 22. februar 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør at partnerskapet med Newcastle Premier Health Limited 1 (“NPH”), en ledende leverandør av uavhengige medisinske tjenester i Newcastle og Nordøst, vil levere COVID-19 PCR-testingstjenester til Leeds Bradford Airport fra selskapets laboratorium i Manchester.

  ... Les mer
 • 8. februar 2021 - Handelsoppdatering +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Handelsoppdatering

  Sterkt H2-momentum forventes å gi tosifret årlig vekst, men under forventningene

  Utsatt inntjeningsmuligheter, investering i tilbud og ytterligere nye tiltak forventes å føre til gjenopptakelse av sterkere påfølgende vekst

  Manchester, Storbritannia - 8. februar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, gir en oppdatering om dagens handel for andre halvdel av regnskapsåret til 31. mars 2021 (“H2”).

  Mens

  ... Les mer
 • 13. januar 2021 - DPYD-screening anbefales i Belgia +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Selskapet")

  DPYD-screening anbefales i Belgia

  Manchester, Storbritannia - 13. januar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, ønsker forskningsartikkelen som ble publisert 11. januar 2021 i Acta Clinica Belgica, med tittelen: Felles belgisk anbefaling om screening for DPD-mangel hos pasienter behandlet med 5-FU, capecitabin (og tegafur). '

  Forskningsartikkelen støtter screening for Dihydropyrimidine Dehydrogenase (DPD) -mangel som kan forårsake alvorlig og noen ganger dødelig side.

  ... Les mer
 • 11. januar 2021 - Clarigene® SARS-CoV-2 produktoppdatering og partnerskap med CityDoc og ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Clarigene® SARS-CoV-2 produktoppdatering
  og partnerskap med CityDoc og ReCoVa-19

  Manchester, Storbritannia - 11. januar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnostikkgruppen, kunngjør at etter selskapets uttalelse 24. desember 2020 angående den nye virusstammen (VUI-202012/01 SARS-CoV-2-varianten), er Yourgens våtlaboratorietesting nå fullført og har bekreftet at forestillingen til Clarigene ® SARS-CoV-2-analysen er ikke påvirket av noen for øyeblikket

  ... Les mer
 • 24. desember 2020 - COVID-19-oppdatering: godkjent leverandør for britiske myndigheter og respons på ny virusstamme +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  COVID-19-oppdatering: godkjent leverandør for britiske myndigheter og r respons til ny virusstamme

  Manchester, Storbritannia - 24. desember 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør at Yourgene Genomic Services er lagt til den britiske regjeringens godkjente COVID-19 private testleverandørliste for Test to Release for International Travel-ordningen introdusert 15. desember 2020 (“Test å frigjøre ”), og også for

  ... Les mer
 • 17. desember 2020 - Halvårsrapport +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Halvårsrapport

  Manchester, Storbritannia - 17. desember 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnostikkgruppen som kommersialiserer genetiske produkter og tjenester, kunngjør sin ureviderte halvårsrapport for de seks månedene som ble avsluttet 30. september 2020.

  Resultatene demonstrerer motstandsdyktigheten i konsernets kjernevirksomhet i løpet av de første månedene av den globale pandemien, dens respons når det gjelder å lansere COVID-19 testløsninger raskt og dens

  ... Les mer
 • 2. desember 2020 - DPYD-sett anbefalt av NHS England +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  DPYD-sett anbefalt av NHS England

  Manchester, Storbritannia - 2. desember 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, ønsker velkommen klinisk igangsetting av presserende politikkerklæring, publisert av NHS England, med tittelen: 'Farmakogenomisk testing for DPYD-polymorfier med fluorpyrimidinbehandling' anbefale rutinemessig tilgjengelighet av DPYD-testing før behandling med kjemoterapeutisk legemiddel 5-Fluorouracil (5-FU) startes, for å identifisere risikoen for alvorlige bivirkninger.

  ... Les mer
 • 5. november 2020 - Endring av direktoratet +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Direktoratskifte
  Chief Scientific Officer-avtale for å drive ny veikart for produktutvikling

  Manchester, Storbritannia - 5. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør utnevnelsen av Dr. Joanne Mason som Chief Scientific Officer som direktør for selskapet med umiddelbar virkning.

  Dr Mason har vært direktør for forskning og utvikling (ikke-styreverv) i Yourgene siden han begynte i selskapet i desember 2019,

  ... Les mer
 • 3. november 2020 - Partnerskap med Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Partnerskap med Take2 Health Limited
  Yourgene skal kjøre genomisk test for nasopharyngeal carcinoma (NPC) screening i Taiwan

  Manchester, Storbritannia - 3. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør at det heleide datterselskapet Yourgene Health Taipei har signert en regional markedsførings- og tjenesteavtale ("avtalen") med Hong Kong-baserte Take2 Health Limited ("Take2") ), for å fremme Take2s klinisk-validerte genomtest for nasopharyngeal carcinoma

  ... Les mer
 • 26. oktober 2020 - Halvårig handelsoppdatering +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Halvårs handelsoppdatering
  H1 vekst i forhold til året som viser selskapets motstandskraft

  Manchester, Storbritannia - 26. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), en ledende internasjonal molekylær diagnostikkgruppe, kunngjør en handelsoppdatering for halvåret som avsluttet 30. september 2020 (“H1 2020”).

  Inntektene for halvåret som endte 30. september 2020 var £ 8.2 millioner (H1 2019: £ 7.8 millioner), en økning på 5% sammenlignet med året før, med sterke europeiske inntekter som motvirket

  ... Les mer
 • 23. oktober 2020 - CQC-registrering +

  Yourgene Health plc
  (“Yourgene Health” eller “Selskapet”)

  CQC-registrering

  Manchester, Storbritannia - 23. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en ledende internasjonal molekylær diagnosegruppe, kunngjør at den har mottatt melding fra Care Quality Commission ("CQC") om at selskapets fasiliteter på Citylabs 1.0 i Manchester nå er et andre registrert sted å utføre fra prosedyrer for diagnostikk og screening.

  Utvidelsen av selskapets nåværende CQC-registrering tillater NIPT-testing større fleksibilitet for drift

  ... Les mer
 • 21. oktober 2020 - Yourgene Genomic Services-samarbeid med Cytox +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Yourgene Genomic Services-samarbeid med Cytox

  Partnerskap med Cytox for å muliggjøre klinisk tilgang til genoSCORE ™ - en ny genetisk test for å bestemme risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom

  Manchester, Storbritannia - 21. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en ledende internasjonal molekylær diagnostikkgruppe, kunngjør et nytt samarbeid mellom den nylig lanserte Yourgene Genomic Services ("YGS") og Cytox Ltd ("Cytox"), for en beta-testing genomisk studie på deres

  ... Les mer
 • 12. oktober 2020 - Elucigene DPYD-tester skal brukes rutinemessig i Wales +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Elucigene DPYD-tester som skal brukes rutinemessig i Wales

  Wales er den første britiske nasjonen som tilbyr DPYD-screening til pasienter som gjennomgår cellegift
  DPYD-tester screener pasienter for å identifisere risikoen for alvorlige bivirkninger fra visse cellegiftbehandlinger

  Manchester, Storbritannia - 12. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør sitt onkologiske produkt, Elucigene DPYD-test, brukes nå i Wales til rutinemessig

  ... Les mer
 • 8. oktober 2020 - Strategisk reproduktiv helsepartnerskap sikret i Japan +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  Strategisk reproduktiv helsepartnerskap sikret i Japan

  Manchester, Storbritannia - 8. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en ledende internasjonal molekylær diagnostikkgruppe, kunngjør at de har inngått et 5-årig strategisk partnerskap med en japansk multinasjonal blue chip for å tilby Yourgene sine Flex ™ Analyseprogramvare (“ Flex Programvare ”) bioinformatikkplattform for et reproduktivt helseprosjekt.

  Yourgene og den japanske partneren ("partneren") har inngått en teknologioverføring

  ... Les mer
 • 7. oktober 2020 - IONA® Nx tildelt kontrakt med St George's NHS Hospital +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "gruppen" eller "selskapet")

  IONA ® Nx tildelt kontrakt med St George's NHS Hospital

  Manchester, Storbritannia - 7. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internasjonale molekylære diagnosegruppen, kunngjør at den har blitt tildelt kontrakten for ikke-invasiv prenatal testing (NIPT) ved hjelp av den nylig lanserte IONA ® Nx NIPT Workflow ('IONA ® Nx '), av den prestisjetunge St George's NHS Trust Foundation i Tooting, South London ("St George's"). Kontrakten, med forbehold om signering av begge

  ... Les mer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Gravid dame som sitter ved bordet med Laptop

Media og investorrelasjoner
Walbrook PR Ltd.
4 Lombard Street
London
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

To forretningsfolk som ser på dataskjerm