fbpx Yourgene Health plc - Дома
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

MyNIPT® е портал за размена на податоци што овозможува размена на резултатите од пациентот лесно и безбедно помеѓу лабораторијата и клиничарот. Здравствените работници можат да го следат статусот на доставените примероци и да комуницираат со лабораторијата. Секоја Јона® лабораториски клиент има пристап до порталот со што им овозможува да управуваат со сопствените корисници на клиниката. Интерфејсот на порталот може да се брендира со свое лабораториско лого.

MyNIPT® упатство преземете го тука.

Пристапете до MyNIPT® портал овде.

регистриран myNIPT cmyk