fbpx Yourgene Health plc - Дома
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
Сликата не е достапна
претходната стрелка
следната стрелка
лизгачот

Јона® тестот е CE-означен ин витро дијагностички производ кој ги исполнува барањата утврдени во Европската Директива за дијагностицирање ин витро (98/79 / EC). Јона® системот за тестирање го исполнува строгиот регулаторен услов за неинвазивен тест за скрининг и е екстерно разгледан од овластено тело. Ова е значително поригорозно од ознаката CE за само-сертификација, во согласност со IONA® класификација на тестот според Анекс II список Б од Директивата. Покрај тоа, ИОНА® Софтвер за анализа е изграден според строги стандарди за квалитет и е развиен со усогласеност со BS EN 62304. ИОНА® тестот го доби својот CE марка во февруари 2015 година. Ова обезбедува висококвалитетен, робустен, тест за скрининг што може да се репродуцира, со верификација и клиничка валидација веќе извршена за да се овозможи брза имплементација со доверба.

ionaboxtestCE0088