fbpx Yourgene Health plc - Otthon
előző nyíl
következő nyíl
Slider

Yourgene Health plc

(„Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

A COVID-19 vizsgálat elindult
A Clarigene ™ SARS-CoV-2 teszt ('RUO') elindítása

Manchester, Egyesült Királyság - 30. június 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a vezető nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti a Clarigene ™ SARS-CoV-2 teszt elindítását kizárólag kutatási célokra ('RUO').

A Clarigene ™ SARS-CoV-2 teszt egy molekuláris PCR (polimeráz láncreakció) alapú COVID-19 assay, amely detektálja a SARS-CoV-2 vírus RNS * -ét a vírus jelenlétének igazolására. A tesztet a vírus és az antitestek jelenlétének kimutatására használják, és hogy az egyének jelenleg vannak-e fertőzve. A vizsgálat egyszerű, de rendkívül hatékony egy mintával, a víruscéllal és a belső kontrollal ugyanabban a PCR-üregben **.

A tesztkészlet mesterkeveréket, primert és szondakészletet tartalmaz, és alkalmas az orrdugós tamponból kivont RNS-ekhez. A vizsgálat gyors fordulatszáma 1 óra 20 perc, az RNS extrahálása után, és felállítva. A versenyvizsgálatot úgy fejlesztették ki, hogy csökkentsék a hamis negatív eredmények előállításának esélyét, ami az ipar egészére kiterjedő probléma1. A Yourgene belső kontroll primereit csak az RNS kimutatására és a beteg DNS-ének nem amplifikálására tervezték, ami hamis negatívumokhoz vezet. A vizsgálatokat összehasonlították egy független laboratóriumi értékelő testület adataival. Az előzetes adatok azt mutatták, hogy a teszt 100% -os specifitással rendelkezik.

A Clarigene ™ SARS-CoV-2 tesztet értékelő készletként fogják elérhetővé tenni az Ön ügyfelei számára, és amint azt korábban, 26. május 2020-án bejelentették, CE-jelöléssel in vitro A diagnosztikai felhasználásra szánt diagnosztikai készlet („CE IVD”) 2020 júliusának végén még kiadásra vár. A CE-IVD verzió két víruscéllal és vizsgálati ellenőrzéssel rendelkezik, ami a visszatérítés szempontjából kívánatosabbá teszi több Európai régiók.

Az Öngenegen már több mint 300 laboratóriumi ügyfél van és egyre növekvő globális forgalmazási csatornákkal működik a hálózat, amelyen keresztül a Clarigene ™ SARS-CoV-2 teszt és a CE IVD készletek értékesítését növelni lehet, miután jóváhagyták őket, és a lehetőségek egy sorát célozzák meg. Ezen felül a tesztet a Mygene Manchesterben működő szerviz laboratóriumában is elvégezzék.

Lyn Rees, a Yourgene vezérigazgatója kommentálta: „Büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is támogatjuk a globális COVID-19 erőfeszítést a Clarigene ™ SARS-CoV-2 teszt (RUO) elindításával, és szeretnék gratulálni a Yourgene csapatának, akik rendkívül keményen dolgoztak, hogy elérjék minket pont. A Clarigene fertőző betegség termékportfóliójának bővítése erősíti kínálatunkat kereskedelmi csatornákon keresztül, bővíti és diverzifikálja termékcsaládunkat. Haladunk a pályán, hogy megkapjuk a CE-jelölést a teszthez, és várom, hogy július végén frissítsük a piacot. ”

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* A ribonukleinsav (RNS) egy polimer molekula, amely nélkülözhetetlen a gének kódolásában, dekódolásában, szabályozásában és expressziójában különféle biológiai szerepekben. Az RNS és a DNS nukleinsavak, de az RNS-re szükség van a COVID-19 vírus kimutatására.

** Egy tálcát, amely több üregből áll, és behelyezi a PCR műszerbe a vizsgálat elvégzéséhez. Minden lyuk teszt- és mintareagenst tartalmaz.

Ez a bejelentés az 7/596 / EU rendelet 2014. cikkének alkalmazásában bennfentes információkat tartalmaz.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, vezérigazgató
Barry Hextall, pénzügyi igazgató
Joanne Cross, marketing igazgató

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Cairn pénzügyi tanácsadók LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (egyedüli vállalati bróker)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd. (média és befektetői kapcsolatok)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tel .: +44 (0) 20 7933 8780 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Mob: 07980 541 893 Mob: 07584 391 303   

A Yourgene Healthről

A Yourgene Health egy nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport, amely genetikai termékeket és szolgáltatásokat fejleszt és forgalmaz. A csoport együttműködik a DNS-technológia globális vezetőivel a diagnosztikai tudomány előmozdítása érdekében.  

A Yourgene egyszerű és pontos molekuláris diagnosztikai megoldásokat fejleszt és forgalmaz, elsősorban a reproduktív egészségre. A csoport termékei között szerepelnek a nem-invazív prenatális tesztek (NIPT) a Down-kór és más genetikai rendellenességek számára, cisztás fibrózis szűrővizsgálatok, invazív gyors aneuploidia tesztek, férfi meddőségteszt és genetikai betegségteszt. Yourgene kereskedelmi lábnyomát már megállapították az Egyesült Királyságban, Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában.

Termékfejlesztésünk, kutatási szolgáltatásunk és kereskedelmi képességeink kiterjednek a genetikai teszt fejlesztésének teljes életciklusára, ideértve a szabályozási beadványokat is. Technikai szakértelmünk és partnerségeink révén a Yourgene Health genetikai tesztelési kínálatát kiterjeszti az onkológiára is.

A Yourgene Health székhelye Manchesterben, az Egyesült Királyságban található, Taipei és Szingapúr irodáiban, és a Londoni Értéktőzsde AIM piacán szerepel az YGEN jelölés alatt. További információ: www.yourgene-health.com és kövessen minket a Twitteren @Yourgene_Health. • 22. február 2021. - Partnerség az NPH-val +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Partnerség az NPH-val

  COVID-19 tesztelési szolgáltatás nyújtása a Leeds Bradford repülőtérre

  Manchester, Egyesült Királyság - 22. február 2021 .:  A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelentette, hogy partnersége a Newcastle Premier Health Limited céggel 1 („NPH”), a független orvosi szolgáltatások vezető szolgáltatója Newcastle-ben és Észak-Keleten, COVID-19 PCR-vizsgálati szolgáltatásokat nyújt a Leeds Bradford repülőtérre a vállalat manchesteri laboratóriumából.

  ... Klikk ide
 • 8. február 2021. - Kereskedési frissítés +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Kereskedelmi frissítés

  Az erős H2 lendület várhatóan kétszámjegyű éves növekedést eredményez, de elmarad a várttól

  Halasztott bevételi lehetőségek, befektetési ajánlatok és további új kezdeményezések, amelyek várhatóan az erősebb későbbi növekedés folytatódását idézik elő

  Manchester, Egyesült Királyság - 8. február 2021 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport frissített információkat nyújt a jelenlegi kereskedelemről a pénzügyi év második felében, 31. március 2021-ig („H2”).

  Míg

  ... Klikk ide
 • 13. január 2021. - ajánlott DPYD szűrés Belgiumban +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" vagy "Group" vagy "Company")

  A DPYD szűrés ajánlott Belgiumban

  Manchester, Egyesült Királyság - 13. január 2021 .: Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport üdvözli az Acta Clinica Belgica-ban 11. január 2021-én megjelent kutatási cikket: "Közös belga ajánlás az 5-FU-val, a kapecitabinnal (és a tegafurral) kezelt betegek DPD-hiányának szűrésére."

  A kutatási cikk jóváhagyja a dihidropirimidin-dehidrogenáz (DPD) hiányának szűrését, amely súlyos és néha halálos oldatot okozhat

  ... Klikk ide
 • 11. január 2021. - Clarigene® SARS-CoV-2 termékfrissítés és partnerségek a CityDoc-tal és a ReCoVa-19-vel +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Clarigene® SARS-CoV-2 termékfrissítés
  és partnerségek a CityDoc és a ReCoVa-19

  Manchester, Egyesült Királyság - 11. január 2021 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti, hogy a Társaság 24. december 2020-i nyilatkozatát követően az új vírustörzs (VUI-202012/01 SARS-CoV-2 variáns) kapcsán a Yourgene nedves laboratóriumi vizsgálata befejeződött és megerősítette, hogy a Clarigene teljesítménye ® A SARS-CoV-2 vizsgálatot jelenleg egyik sem befolyásolja

  ... Klikk ide
 • 24. december 2020. - COVID-19 frissítés: az Egyesült Királyság kormányának jóváhagyott szolgáltatója és az új vírustörzsre adott válasz +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  COVID-19 frissítés: az Egyesült Királyság kormányának jóváhagyott szolgáltatója és r új vírustörzsre reagál

  Manchester, Egyesült Királyság - 24. december 2020 .:  A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti, hogy a Yourgene Genomic Services felkerült az Egyesült Királyság kormányának jóváhagyott COVID-19 magán tesztelő szolgáltatók listájára a 15. december 2020-én bevezetett Test to Release for International Travel („Test elengedni ”), és azért is

  ... Klikk ide
 • 17. december 2020. - Féléves jelentés +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Féléves jelentés

  Manchester, Egyesült Királyság - 17. december 2020 .: A Yourgene Health plc (AIM: YGEN), a genetikai termékeket és szolgáltatásokat forgalmazó nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelentette auditálatlan féléves jelentését a 30. szeptember 2020-án véget ért hat hónapról.

  Az eredmények bemutatják a Csoport alaptevékenységének rugalmasságát a globális járvány első hónapjaiban, reagálóképességét a COVID-19 tesztelési megoldások gyors bevezetésére és

  ... Klikk ide
 • 2. december 2020. - az NHS Anglia által ajánlott DPYD készletek +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Az NHS Anglia által ajánlott DPYD készletek

  Manchester, Egyesült Királyság - 2. december 2020 .: Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport üdvözli az NHS England által kiadott Clinical Commissioning Sürgős politikai nyilatkozatot, amelynek címe: "DPYD polimorfizmusok farmakogenomikai vizsgálata fluor-pirimidin terápiákkal" a DPYD-tesztek rutinszerű elérhetőségének ajánlása az 5-fluorouracil (5-FU) kemoterápiás gyógyszerrel történő kezelés megkezdése előtt a súlyos mellékhatások kockázatának azonosítása érdekében.

  ... Klikk ide
 • 5. november 2020. - Igazgatóság változása +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Igazgatóság váltása
  Vezérigazgatói kinevezés az új termékfejlesztési ütemterv vezetésére

  Manchester, Egyesült Királyság - 5. november 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport azonnali hatállyal bejelenti Dr. Joanne Mason kinevezését tudományos vezérigazgatóvá a társaság igazgatójává.

  Dr. Mason a Yourgene kutatási és fejlesztési igazgatója (nem igazgatósági beosztás) azóta, hogy 2019 decemberében csatlakozott a Társasághoz,

  ... Klikk ide
 • 3. november 2020. - Partnerség a Take2 Health Limited céggel +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Partnerség a Take2 Health Limited céggel
  Yourgene genomikai tesztet hajt végre a nasopharyngeal carcinoma (NPC) szűréshez Tajvanon

  Manchester, Egyesült Királyság - 3. november 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti, hogy teljes tulajdonú leányvállalata, a Yourgene Health Taipei regionális marketing és szolgáltatási megállapodást (a továbbiakban: „megállapodás”) írt alá a hongkongi székhelyű Take2 Health Limited céggel („Take2”). ), hogy elősegítse a Take2 klinikailag validált genomiális vizsgálatát a nasopharyngealis carcinoma esetében

  ... Klikk ide
 • 26. október 2020. - Féléves kereskedési frissítés +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Féléves kereskedési frissítés
  I. félévi növekedés, amely a Társaság ellenálló képességét mutatja

  Manchester, Egyesült Királyság - 26. október 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a vezető nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport kereskedelemről szóló frissítést jelent be a 30. szeptember 2020-án zárult félévre („H1 2020”).

  A 30. szeptember 2020-án véget ért félév bevételei 8.2 millió font (1 első félév: 2019 millió font) volt, ami 7.8% -kal magasabb az előző évinél, és az erős európai bevételek ellensúlyozták a

  ... Klikk ide
 • 23. október 2020. - CQC regisztráció +

  Yourgene Health plc
  („Yourgene Health” vagy „Vállalat”)

  CQC regisztráció

  Manchester, Egyesült Királyság - 23. október 2020 .: A Yourgene Health (AIM: YGEN), a vezető nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti, hogy értesítést kapott a Care Quality Commission (“CQC”) részéről, hogy a vállalat manchesteri Citylabs 1.0 telephelye a második regisztrált helyszín, ahonnan végre kell hajtani diagnosztikai és szűrési eljárások.

  A Társaság jelenlegi CQC regisztrációjának kiterjesztése lehetővé teszi a NIPT tesztelésének nagyobb rugalmasságát a működéshez

  ... Klikk ide
 • 21. október 2020. - A Yourgene Genomic Services együttműködése a Cytoxszal +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  A Yourgene Genomic Services együttműködése a Cytoxszal

  Partnerség a Cytoxszal a klinikai hozzáférés lehetővé tétele érdekében a genoSCORE ™ -hoz - egy új genetikai teszt az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatának meghatározásához

  Manchester, Egyesült Királyság - 21. október 2020 .: A Yourgene Health (AIM: YGEN), a vezető nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport új együttműködést jelent be a nemrégiben elindított Yourgene Genomic Services („YGS”) és a Cytox Ltd („Cytox”) között egy béta-tesztelő genomikai vizsgálat céljából.

  ... Klikk ide
 • 12. október 2020. - Az Elucigene DPYD teszteket rutinszerűen kell használni Walesben +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Az Elucigene DPYD tesztek rutinszerűen alkalmazandók Walesben

  Wales az első brit ország, amely DPYD szűrést kínál kemoterápián áteső betegek számára
  A DPYD tesztek szűrik a betegeket, hogy azonosítsák bizonyos kemoterápiás kezelések súlyos mellékhatásainak kockázatát

  Manchester, Egyesült Királyság - 12. október 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelenti onkológiai termékét, az Elucigene DPYD tesztet, amelyet Walesben rutinszerűen használnak

  ... Klikk ide
 • 8. október 2020. - Stratégiai reproduktív egészségügyi partnerség biztosított Japánban +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  Stratégiai reproduktív egészségügyi partnerség biztosított Japánban

  Manchester, Egyesült Királyság - 8. október 2020 .: A Yourgene Health (AIM: YGEN), a vezető nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelentette, hogy ötéves stratégiai partnerséget kezdett egy blue chip japán multinacionális céggel, hogy biztosítsa Yourgene Flex ™ Elemző szoftver („ Flex Szoftver ”) bioinformatikai platformja a reproduktív egészséggel kapcsolatos projekt számára.

  Yourgene és a japán partner (a „Partner”) technológiai transzfert kötöttek

  ... Klikk ide
 • 7. október 2020. - IONA® Az Nx szerződést kötött a Szent György NHS Kórházával +

  Yourgene Health plc

  („Yourgene” vagy „Csoport” vagy „Vállalat”)

  IONA ® Az Nx szerződést kötött a Szent György NHS Kórházával

  Manchester, Egyesült Királyság - 7. október 2020 .: A Yourgene (AIM: YGEN), a nemzetközi molekuláris diagnosztikai csoport bejelentette, hogy elnyerte a nem-invazív prenatális vizsgálatok (NIPT) szerződését az újonnan indított IONA segítségével ® Nx NIPT munkafolyamat ('IONA ® Nx '), a rangos St George's NHS Trust Alapítványtól a dél-londoni Tootingban („St George's”). A szerződés, mindkettő aláírásának feltétele

  ... Klikk ide
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Terhes hölgy ül a laptop asztalnál

Média és befektetői kapcsolatok
Walbrook PR Ltd.
Lombard Street
London
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Két üzletemberek nézett a számítógép képernyőjén