fbpx Yourgene Health plc - Koti
edellinen nuoli
seuraava nuoli
Slider

Yourgene Health plc

(“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

COVID-19-määritys käynnistettiin
Clarigene ™ SARS-CoV-2 -testin ('RUO') käynnistäminen

Manchester, UK - 30. kesäkuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), johtava kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa käynnistävänsä Clarigene ™ SARS-CoV-2 -testinsä vain tutkimuskäyttöön ('RUO').

ClarigeneTM SARS-CoV-2 -testi on molekyyliselle PCR (polymeraasiketjureaktio) perustuva COVID-19-määritys, joka havaitsee SARS-CoV-2-viruksen RNA: n * viruksen läsnäolon varmistamiseksi. Testiä käytetään havaitsemaan viruksen läsnäolo ja onko yksilöt tällä hetkellä infektoituneet, ei vasta-aineiden läsnäolo. Määritys on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas yhdessä näytteessä, viruskohteessa ja sisäisessä kontrollissa kaikki samassa PCR-kuopassa **.

Testisarja sisältää mastermix-, aluke- ja koetinsarjat ja sopii nenä- ja nielunäytteestä uutetulle RNA: lle. Testissä on nopea läpimenoaika 1 tunti 20 minuuttia RNA: n uuton jälkeen ja asetettu. Kilpaileva määritys on kehitetty vähentämään väärien negatiivisten tulosten syntymisen mahdollisuutta, mikä on ollut koko alan ongelma1. Yourgeenisi sisäisen valvonnan alukkeet on suunniteltu havaitsemaan vain RNA: ta, muttei monistamaan potilaan DNA: ta, mikä johtaa vääriin negatiivisiin. Testit on vertailtu riippumattoman laboratorioarviointilaitoksen tietojen perusteella. Alustavien tietojen mukaan testillä on 100% spesifisyys.

Clarigene ™ SARS-CoV-2 -testi asetetaan sinun geenien asiakkaille saataville arviointisarjoina, ja kuten aiemmin ilmoitettiin 26. toukokuuta 2020, CE-merkitty vitro diagnostiikkakäyttöön tarkoitettu diagnostiikkapaketti ('CE IVD') on edelleen julkaisemisen suunnassa heinäkuun 2020 lopussa. CE-IVD-versiossa on kaksi viruskohtetta ja määrityskontrolli, mikä tekee siitä korvattavuuden kannalta toivottavamman useille useille. Euroopan alueet.

Sinulla on jo yli 300 laboratorioasiakasta ja kasvava maailmanlaajuinen jakelukanavien verkosto, jonka kautta voidaan ohjata hyväksyttyjen Clarigene ™ SARS-CoV-2 -testi- ja CE IVD -sarjojen myyntiä, joka kohdistuu mahdollisuuksien kokonaisuuteen. Lisäksi testi suoritetaan Yourgenen huoltolaboratoriossa Manchesterissa.

Yourgenin toimitusjohtaja Lyn Rees kommentoi: ”Olemme ylpeitä jatkaessamme tukea maailmanlaajuiselle COVID-19-pyrkimykselle käynnistämällä Clarigene ™ SARS-CoV-2 -testi (RUO) ja haluaisin onnitella Yourgene-tiimiä, joka on työskennellyt erittäin kovasti saadakseen meidät tähän kohta. Clarigene-tartuntatautevalikoiman lisääminen vahvistaa tarjontaamme kaupallisten kanavien kautta ja laajentaa ja monipuolistaa tuotevalikoimaamme. Jatkamme tiellä CE-merkinnän saamista testiin ja odotan markkinoiden päivittämistä heinäkuun lopulla. ”

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Ribonukleiinihappo (RNA) on polymeerimolekyyli, joka on välttämätön monissa biologisissa rooleissa geenien koodauksessa, dekoodaamisessa, säätelyssä ja ilmentymisessä. RNA ja DNA ovat nukleiinihappoja, mutta RNA: ta tarvitaan COVID-19-viruksen havaitsemiseksi.

** Levy, joka sisältää useita kaivoja, joka menee PCR-instrumenttiin testin toimimiseksi. Jokainen kaivo sisältää testi- ja näytereagenssia.

Tämä ilmoitus sisältää sisäpiirintietoja EU-asetuksen 7/596 2014 artiklaa varten.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, toimitusjohtaja
Barry Hextall, talousjohtaja
Joanne Cross, markkinointijohtaja

Puh: + 44 (0) 161 669 8122

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Puh: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (ainoa yritysvälittäjä)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Puh: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (media ja sijoittajasuhteet)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Puh: +44 (0) 20 7933 8780 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

Mob: 07980 Mob: 541   

Tietoja Yourgene Healthista

Yourgene Health on kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, joka kehittää ja markkinoi geenituotteita ja -palveluita. Ryhmä toimii yhteistyössä DNA-tekniikan globaalien johtajien kanssa diagnostiikan tieteen edistämiseksi.  

Yourgene kehittää ja kaupallistaa yksinkertaisia ​​ja tarkkoja molekyylidiagnostiikkaratkaisuja, pääasiassa lisääntymisterveyteen. Ryhmän tuotteita ovat ei-invasiiviset prenataalitutkimukset (NIPT) Downin oireyhtymän ja muiden geneettisten häiriöiden varalta, kystisen fibroosin seulontatestit, invasiiviset nopea aneuploidiatestit, miesten hedelmättömyyskokeet ja geneettisen sairauden testit. Yourgeenisi kaupallinen jalanjälki on jo vakiintunut Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa.

Tuotekehitys-, tutkimuspalvelu- ja kaupalliset kykymme ulottuvat geneettisen testin kehityksen koko elinkaaren ajaksi, mukaan lukien lakisääteiset ehdotukset. Teknisen asiantuntemuksemme ja kumppanuuksien kautta Yourgene Health laajentaa myös geenitestien tarjontaansa onkologiaan.

Yourgene Healthin pääkonttori sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa Manchesterissa, toimistot Taipeissa ja Singaporessa, ja se on listattu Lontoon pörssin AIM-markkinoilla YGEN-merkinnän alla. Lisätietoja osoitteessa www.yourgene-health.com ja seuraa meitä viserrys @Yourgene_Health. • 22. helmikuuta 2021 - Kumppanuus NPH: n kanssa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Kumppanuus NPH: n kanssa

  Tarjota COVID-19 -testauspalvelu Leeds Bradfordin lentokentälle

  Manchester, UK - 22. helmikuuta 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa yhteistyönsä Newcastle Premier Health Limitedin kanssa 1 (”NPH”), johtava itsenäisten lääketieteellisten palvelujen tarjoaja Newcastlessa ja Koillis-osavaltiossa, toimittaa COVID-19-PCR-testauspalvelut Leeds Bradfordin lentokentälle yhtiön Manchesterin laboratoriosta.

  ... Lue lisää
 • 8. helmikuuta 2021 - Kaupankäynnin päivitys +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Kaupan päivitys

  Vahvan H2-vauhdin odotetaan tuottavan kaksinumeroisen vuotuisen kasvun, mutta alle odotusten

  Laskennalliset tulomahdollisuudet, investoinnit tarjouksiin ja uudet uudet aloitteet, joiden odotetaan jatkavan voimakkaamman kasvun jatkumista

  Manchester, UK - 8. helmikuuta 2021: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, tarjoaa päivityksen nykyisestä kaupankäynnistä tilikauden toisella puoliskolla 31. maaliskuuta 2021 (“H2”).

  Kun taas

  ... Lue lisää
 • 13. tammikuuta 2021 - DPYD-seulonta suositellaan Belgiassa +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" tai "Group" tai "Company")

  DPYD-seulontaa suositellaan Belgiassa

  Manchester, Iso-Britannia - 13. tammikuuta 2021: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, on tyytyväinen 11. tammikuuta 2021 Acta Clinica Belgicassa julkaistuun tutkimusartikkeliin, jonka otsikko on: '' Belgialainen suositus DPD-puutoksen seulonnasta potilailla, joita hoidetaan 5-FU: lla, kapesitabiinilla (ja tegafurilla). ''

  Tutkimusartikkeli tukee dihydropyrimidiinidehydrogenaasin (DPD) puutteen seulontaa, joka voi aiheuttaa vakavan ja joskus tappavan puolen

  ... Lue lisää
 • 11. tammikuuta 2021 - Clarigene® SARS-CoV-2 -tuotepäivitys ja kumppanuudet CityDocin ja ReCoVa-19: n kanssa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Clarigene® SARS-CoV-2 -tuotepäivitys
  ja kumppanuudet CityDocin ja ReCoVa-19

  Manchester, Iso-Britannia - 11. tammikuuta 2021: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa, että yhtiön 24. joulukuuta 2020 antaman lausunnon jälkeen uudesta viruskannasta (VUI-202012/01 SARS-CoV-2-variantti) Yourgenen märkä laboratoriotestaus on nyt valmis ja on vahvistanut, että Clarigenen suorituskyky ® Mikään tällä hetkellä ei vaikuta SARS-CoV-2-määritykseen

  ... Lue lisää
 • 24. joulukuuta 2020 - COVID-19-päivitys: hyväksytty toimittaja Ison-Britannian hallitukselle ja vastaus uuteen viruskantaan +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  COVID-19-päivitys: hyväksytty toimittaja Ison-Britannian hallitukselle ja r siirtyminen uuteen viruskantaan

  Manchester, UK - 24. joulukuuta 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa, että Yourgene Genomic Services on lisätty Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen hyväksymään yksityisten testauspalvelujen tarjoajien COVID-19-luetteloon 15. joulukuuta 2020 käyttöön otettua Test to Release for International Travel -ohjelmaa varten ("Test vapauttaa ”) ja myös

  ... Lue lisää
 • 17. joulukuuta 2020 - puolivuotiskatsaus +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Puolivuotiskatsaus

  Manchester, UK - 17. joulukuuta 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, joka markkinoi geenituotteita ja -palveluita, julkistaa tilintarkastamattoman puolivuosikatsauksen 30. syyskuuta 2020 päättyneeltä kuudelta kuukaudelta.

  Tulokset osoittavat konsernin ydinliiketoiminnan sietokyvyn maailmanlaajuisen pandemian ensimmäisten kuukausien aikana, sen reagoivuuden nopeasti käynnistää COVID-19-testausratkaisuja ja sen

  ... Lue lisää
 • 2. joulukuuta 2020 - NHS England suositteli DPYD-sarjoja +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  NHS England suosittelee DPYD-sarjoja

  Manchester, UK - 2. joulukuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, on tyytyväinen NHS Englandin julkaisemaan Clinical Commissioning Urgent Policy Statement -julkaisuun, jonka otsikko on: '' Farmakogenoominen testaus DPYD-polymorfismeille fluoripyrimidiinihoidoilla '' DPYD-testien rutiininomaisen saatavuuden suositteleminen ennen kemoterapeuttisen 5-fluorourasiilihoidon (5-FU) aloittamista vakavien sivuvaikutusten riskin tunnistamiseksi.

  ... Lue lisää
 • 5. marraskuuta 2020 - Linjan muutos +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Linjanvaihto
  Tieteellisen johtajan nimitys uuden tuotekehityksen tiekartan ajamiseksi

  Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta - 5. marraskuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa tri Joanne Masonin nimittämisestä tieteelliseksi johtajaksi yhtiön johtajaksi välittömästi.

  Tohtori Mason on toiminut tutkimus- ja kehityspäällikkönä (hallitustyöskentelyn ulkopuolella) Yourgenessä, koska hän on työskennellyt yhtiössä joulukuussa 2019

  ... Lue lisää
 • 3. marraskuuta 2020 - Kumppanuus Take2 Health Limitedin kanssa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Kumppanuus Take2 Health Limitedin kanssa
  Yourgene suorittaa genomisen testin nenänielun karsinooman (NPC) seulonnalle Taiwanissa

  Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta - 3. marraskuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa, että sen kokonaan omistama tytäryhtiö Yourgene Health Taipei on allekirjoittanut alueellisen markkinointi- ja palvelusopimuksen ("sopimus") Hongkongissa sijaitsevan Take2 Health Limitedin ("Take2") kanssa. ), Take2: n kliinisesti validoidun nenänielun karsinooman genomitestin edistämiseksi

  ... Lue lisää
 • 26. lokakuuta 2020 - Puolivuosikaupan päivitys +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Puolen vuoden kaupankäyntipäivitys
  Ensimmäisen vuosipuoliskon vuosikasvu osoittaa yhtiön sietokyvyn

  Manchester, UK - 26. lokakuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), johtava kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa kaupankäynnin päivityksen 30. syyskuuta 2020 päättyneelle puolivuotiskaudelle (“H1 2020”).

  30. syyskuuta 2020 päättyneen puolivuotiskauden liikevaihto oli 8.2 miljoonaa puntaa (H1 2019: 7.8 miljoonaa puntaa), kasvua 5% edelliseen vuoteen verrattuna. Vahvat eurooppalaiset tulot kompensoivat

  ... Lue lisää
 • 23. lokakuuta 2020 - CQC-rekisteröinti +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" tai "yritys")

  CQC-rekisteröinti

  Manchester, UK - 23. lokakuuta 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), johtava kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa vastaanottaneensa Care Quality Commissionilta (“CQC”) ilmoituksen, että yhtiön toimitilat Manchesterin Citylabs 1.0: ssa ovat nyt toinen rekisteröity paikka, josta suorittaa diagnostiikka ja seulontamenettelyt.

  Yhtiön nykyisen CQC-rekisteröinnin laajentaminen antaa NIPT-testaukselle suuremman joustavuuden toimia

  ... Lue lisää
 • 21. lokakuuta 2020 - Yourgene Genomic Services -yhteistyö Cytoxin kanssa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Yourgene Genomic Services -yhteistyö Cytoxin kanssa

  Kumppanuus Cytoxin kanssa, jotta kliininen pääsy genoSCORE ™ -palveluun - uusi geneettinen testi Alzheimerin taudin kehittymisen riskin määrittämiseksi

  Manchester, UK - 21. lokakuuta 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), johtava kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoitti äskettäin käynnistettyjen Yourgene Genomic Services ("YGS") ja Cytox Ltd: n ("Cytox") uudesta yhteistyöstä beetatestausta tekevän genomisen tutkimuksen tekemiseksi.

  ... Lue lisää
 • 12. lokakuuta 2020 - Elucigene DPYD -testejä käytetään rutiininomaisesti Walesissa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Elucigene DPYD -testit käytetään rutiininomaisesti Walesissa

  Wales on ensimmäinen Ison-Britannian maa, joka tarjoaa DPYD-seulonnan solunsalpaajahoitoa saaville potilaille
  DPYD-testit seulovat potilaita tunnistamaan tiettyjen kemoterapiahoitojen vakavien sivuvaikutusten riski

  Manchester, UK - 12. lokakuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa onkologisen tuotteensa, Elucigene DPYD -testin, käyttävän nyt Walesissa rutiininomaisesti

  ... Lue lisää
 • 8. lokakuuta 2020 - Strateginen lisääntymisterveyskumppanuus varmistettu Japanissa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  Strateginen lisääntymisterveyskumppanuus varmistettu Japanissa

  Manchester, UK - 8. lokakuuta 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), johtava kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa aloittaneensa 5 vuoden strategisen kumppanuuden japanilaisen blue chip -monikansallisen yrityksen kanssa tarjoamaan Yourgene'sille Flex ™ Analyysiohjelmisto (“ Flex Software ”) bioinformatiikka-alusta lisääntymisterveyshankkeelle.

  Yourgene ja japanilainen kumppani ("Partner") ovat tehneet teknologiansiirron

  ... Lue lisää
 • 7. lokakuuta 2020 - IONA® Nx teki sopimuksen St Georgen NHS-sairaalan kanssa +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” tai “Group” tai “Company”)

  IONA ® Nx teki sopimuksen St Georgen NHS-sairaalan kanssa

  Manchester, UK - 7. lokakuuta 2020: Yourgene (AIM: YGEN), kansainvälinen molekyylidiagnostiikkaryhmä, ilmoittaa, että sille on tehty sopimus ei-invasiivisesta prenataalisesta testauksesta (NIPT) äskettäin käynnistetyn IONA: n avulla ® Nx NIPT -työnkulku ('IONA ® Nx '), arvostetun St George's NHS Trust Foundation -säätiön edustaja Tootingissa, Etelä-Lontoossa ("St George's"). Sopimus edellyttää molempien allekirjoittamista

  ... Lue lisää
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Raskaana oleva nainen istuu pöydän ääressä kannettavan tietokoneen kanssa

Media- ja sijoittajasuhteet
Walbrook PR Oy
4 Lombard Street
Lontoo
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Kaksi liikemiestä katsot tietokoneen näytöllä