fbpx Yourgene Health plc - Αρχική
προηγούμενο βέλος
επόμενο βέλος
Slider

Yourgene Health plc

("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

Ξεκίνησε η δοκιμασία COVID-19
Έναρξη δοκιμής Clarigene ™ SARS-CoV-2 («RUO»)

Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 30 Ιουνίου 2020: Το Yourgene (AIM: YGEN), μια κορυφαία διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει την έναρξη του τεστ Clarigene ™ SARS-CoV-2 μόνο για ερευνητική χρήση («RUO»).

Η δοκιμή Clarigene ™ SARS-CoV-2 είναι μια δοκιμασία COVID-19 που βασίζεται σε μοριακή PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης), η οποία ανιχνεύει το RNA ιού SARS-CoV-2 για να επιβεβαιώσει την παρουσία του ιού. Το τεστ χρησιμοποιείται για την ανίχνευση της παρουσίας του ιού και κατά πόσον άτομα είναι επί του παρόντος μολυσμένα, όχι για την παρουσία αντισωμάτων. Η ανάλυση είναι απλή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική με ένα δείγμα, τον ιικό στόχο και τον εσωτερικό έλεγχο όλα στην ίδια κοιλότητα PCR **.

Το κιτ δοκιμής περιέχει σετ mastermix, primer και probe και είναι κατάλληλο για RNA που εξάγεται από ρινοφαρυγγικό επίχρισμα. Ο προσδιορισμός έχει ένα γρήγορο χρόνο ανακύκλωσης 1 ώρας 20 λεπτών μετά την εκχύλιση και ρύθμιση του RNA. Ο ανταγωνιστικός προσδιορισμός αναπτύχθηκε για να μειώσει την πιθανότητα δημιουργίας ψευδών αρνητικών αποτελεσμάτων, το οποίο ήταν ένα πρόβλημα σε ολόκληρη τη βιομηχανία1. Οι εκκινητές εσωτερικού ελέγχου του Yourgene έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν μόνο RNA και όχι να ενισχύουν το DNA του ασθενούς, γεγονός που οδηγεί σε ψευδώς αρνητικά. Οι αναλύσεις έχουν συγκριθεί με δεδομένα από ανεξάρτητο εργαστήριο αξιολόγησης. Τα προκαταρκτικά δεδομένα έδειξαν ότι το τεστ έχει 100% ειδικότητα.

Η δοκιμή Clarigene ™ SARS-CoV-2 θα διατεθεί στους πελάτες του Yourgene ως κιτ αξιολόγησης και όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 26 Μαΐου 2020, με σήμανση CE in vitro το διαγνωστικό κιτ («CE IVD»), για διαγνωστική χρήση, βρίσκεται ακόμη σε καλό δρόμο για κυκλοφορία στα τέλη Ιουλίου 2020. Η έκδοση CE-IVD θα έχει δύο ιικούς στόχους και ελέγχους ανάλυσης, καθιστώντας το πιο επιθυμητό από την άποψη της επιστροφής σε πολλά Ευρωπαϊκές περιφέρειες.

Το Yourgene διαθέτει ήδη περισσότερους από 300 εργαστηριακούς πελάτες και ένα αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο καναλιών διανομής μέσω των οποίων μπορούν να οδηγήσουν τις πωλήσεις των δοκιμών Clarigene ™ SARS-CoV-2 και των κιτ CE IVD, αφού εγκριθούν, στοχεύοντας σε ένα σωρό ευκαιριών. Επιπλέον, το τεστ θα διεξαχθεί στο εργαστήριο σέρβις του Yourgene στο Μάντσεστερ.

Ο Lyn Rees, Διευθύνων Σύμβουλος της Yourgene, σχολίασε: «Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε την υποστήριξή μας προς την παγκόσμια προσπάθεια COVID-19 με την έναρξη του Clarigene ™ SARS-CoV-2 Test (RUO) και θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα Yourgene που εργάστηκε εξαιρετικά σκληρά για να μας οδηγήσει σε αυτό σημείο. Η προσθήκη του χαρτοφυλακίου προϊόντων Clarigene για μολυσματικές ασθένειες θα ενισχύσει την προσφορά μας μέσω των εμπορικών μας καναλιών και θα επεκτείνει και θα διαφοροποιήσει τη γκάμα των προϊόντων μας. Παραμένουμε σε καλό δρόμο για να λάβουμε το σήμα CE για τη δοκιμή και ανυπομονώ να ενημερώσω την αγορά στα τέλη Ιουλίου. "

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Το ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA) είναι ένα πολυμερές μόριο απαραίτητο σε διάφορους βιολογικούς ρόλους στην κωδικοποίηση, αποκωδικοποίηση, ρύθμιση και έκφραση γονιδίων. Το RNA και το DNA είναι νουκλεϊκά οξέα, αλλά το RNA είναι απαραίτητο για την ανίχνευση του ιού COVID-19.

** Μια πλάκα που περιέχει πολλά πηγάδια που εισέρχεται σε ένα όργανο PCR για να λειτουργήσει ο προσδιορισμός. Κάθε φρεάτιο περιέχει αντιδραστήριο δοκιμής και δείγματος.

Αυτή η ανακοίνωση περιέχει εμπιστευτικές πληροφορίες για τους σκοπούς του άρθρου 7 του κανονισμού ΕΕ 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, Διευθύνων Σύμβουλος
Barry Hextall, Διευθύνων Σύμβουλος Οικονομικών
Joanne Cross, Διευθυντής Μάρκετινγκ

Τηλ: + 44 (0) 161 669 8122

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Τηλ: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (Sole Corporate Broker)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Τηλ: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Μέσα ενημέρωσης και επενδυτικές σχέσεις)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Τηλ: +44 (0) 20 7933 8780 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Κιν: 07980 541 893 Κιν: 07584 391 303   

Σχετικά με την υγεία σας

Το Yourgene Health είναι μια διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών που αναπτύσσει και εμπορεύεται γενετικά προϊόντα και υπηρεσίες. Η ομάδα συνεργάζεται με παγκόσμιους ηγέτες στην τεχνολογία DNA για την προώθηση της διαγνωστικής επιστήμης.  

Το Yourgene αναπτύσσει και εμπορεύεται απλές και ακριβείς μοριακές διαγνωστικές λύσεις, κυρίως για την αναπαραγωγική υγεία. Τα προϊόντα του Ομίλου περιλαμβάνουν μη επεμβατικές προγεννητικές εξετάσεις (NIPT) για το σύνδρομο Down και άλλες γενετικές διαταραχές, δοκιμές διαλογής της κυστικής ίνωσης, επεμβατικές δοκιμές ταχείας ανευπλοειδίας, δοκιμές ανδρικής υπογονιμότητας και δοκιμές γενετικών ασθενειών. Το εμπορικό αποτύπωμα της Yourgene έχει ήδη καθιερωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.

Η ανάπτυξη προϊόντων, η ερευνητική υπηρεσία και οι εμπορικές μας δυνατότητες επεκτείνονται σε όλο τον κύκλο ζωής της ανάπτυξης γενετικών δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των κανονιστικών υποβολών. Μέσω της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης και των συνεργασιών μας, η Yourgene Health επεκτείνει επίσης τη γενετική δοκιμή της προσφοράς σε ογκολογία.

Η Yourgene Health εδρεύει στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου με γραφεία στην Ταϊπέι και τη Σιγκαπούρη και είναι εισηγμένη στην αγορά AIM του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου με την ένδειξη "YGEN". Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.yourgene-health.com και ακολουθήστε μας στο twitter @Yourgene_Health. • 1 Μαρτίου 2021 - Πρώτη συμφωνία εφοδιασμού των ΗΠΑ για την τεχνολογία παράκτιας γονιδιωματικής που υπογράφηκε με σημαντικό στρατηγικό συνεργάτη +

  Yourgene Health plc


  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Πρώτη συμφωνία εφοδιασμού των ΗΠΑ για την τεχνολογία παράκτιας γονιδιωματικής που υπογράφηκε με σημαντικό στρατηγικό συνεργάτη

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 1 Μαρτίου 2021: Η Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι η Yourgene Health Inc., η θυγατρική των Η.Π.Α. που ανήκει εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, υπέγραψε συμφωνία προμήθειας («η Συμφωνία») με μια μεγάλη ομάδα κλινικών εργαστηρίων των ΗΠΑ («ο Συνεργάτης») "). Η συμφωνία αξίζει περίπου 1.5 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια για το Yourgene και το

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 22 Φεβρουαρίου 2021 - Συνεργασία με την NPH +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Συνεργασία με την NPH

  Παροχή υπηρεσίας δοκιμής COVID-19 για το αεροδρόμιο Leeds Bradford

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 22 Φεβρουαρίου 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι η συνεργασία της με τη Newcastle Premier Health Limited 1 (“NPH”), κορυφαίος πάροχος ανεξάρτητων ιατρικών υπηρεσιών στο Νιουκάστλ και τη Βορειοανατολική, θα παρέχει υπηρεσίες δοκιμής PCR COVID-19 στο αεροδρόμιο Leeds Bradford από το εργαστήριο της Εταιρείας στο Μάντσεστερ.

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 8 Φεβρουαρίου 2021 - Ενημέρωση συναλλαγών +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Ενημέρωση συναλλαγών

  Η ισχυρή δυναμική H2 αναμένεται να προσφέρει διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης αλλά κάτω από τις προσδοκίες

  Αναβαλλόμενες ευκαιρίες εσόδων, επενδύσεις στην προσφορά και περαιτέρω νέες πρωτοβουλίες που αναμένεται να οδηγήσουν στην επανάληψη της ισχυρότερης μετέπειτα ανάπτυξης

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 8 Φεβρουαρίου 2021: Το Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, παρέχει μια ενημέρωση για τις τρέχουσες συναλλαγές για το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους έως τις 31 Μαρτίου 2021 («H2»).

  Ενώ

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 13 Ιανουαρίου 2021 - Συνιστάται ο έλεγχος DPYD στο Βέλγιο +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Συνιστάται ο έλεγχος DPYD στο Βέλγιο

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 13 Ιανουαρίου 2021: Το Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, καλωσορίζει το ερευνητικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2021, στο Acta Clinica Belgica, με τίτλο: «Κοινή βελγική σύσταση για τον έλεγχο της ανεπάρκειας DPD σε ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με 5-FU, capecitabine (και tegafur)».

  Το ερευνητικό άρθρο υποστηρίζει τον έλεγχο για ανεπάρκεια διυδροπυριμιδίνης Dehydrogenase (DPD) που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή και μερικές φορές θανατηφόρα πλευρά

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 11 Ιανουαρίου 2021 - Ενημέρωση προϊόντων και συνεργασίες Clarigene® SARS-CoV-2 με CityDoc και ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Ενημέρωση προϊόντος Clarigene® SARS-CoV-2
  και Συνεργασίες με CityDoc και ReCoVa-19

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 11 Ιανουαρίου 2021: Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι μετά τη δήλωση της Εταιρείας στις 24 Δεκεμβρίου 2020, σχετικά με το νέο στέλεχος ιού (παραλλαγή VUI-202012/01 SARS-CoV-2), η δοκιμή υγρού εργαστηρίου Yourgene έχει πλέον ολοκληρωθεί και επιβεβαίωσε ότι η απόδοση του Clarigene ® Η ανάλυση SARS-CoV-2 δεν επηρεάζεται από αυτήν τη στιγμή

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 24 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση COVID-19: εγκεκριμένος πάροχος για την κυβέρνηση του ΗΒ και ανταπόκριση σε νέο στέλεχος ιών +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Ενημέρωση COVID-19: εγκεκριμένος πάροχος για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και r ανταποκρίνεται σε νέο στέλεχος ιών

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 24 Δεκεμβρίου 2020:  Το Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι το Yourgene Genomic Services έχει προστεθεί στη εγκεκριμένη από τους βρετανικές κυβερνητικές υπηρεσίες παροχής δοκιμών COVID-19 για το πρόγραμμα Test to Release for International Travel που εισήχθη στις 15 Δεκεμβρίου 2020 (“Test για απελευθέρωση »), και επίσης για

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 17 Δεκεμβρίου 2020 - Εξαμηνιαία έκθεση +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Έκθεση εξαμήνου

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 17 Δεκεμβρίου 2020: Η Yourgene Health plc (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών που εμπορεύεται γενετικά προϊόντα και υπηρεσίες, ανακοινώνει την μη ελεγμένη εξαμηνιαία έκθεσή της για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

  Τα αποτελέσματα καταδεικνύουν την ανθεκτικότητα της βασικής δραστηριότητας του Ομίλου κατά τους πρώτους μήνες της παγκόσμιας πανδημίας, την ανταπόκρισή του στην γρήγορη παρουσίαση λύσεων δοκιμών COVID-19 και της

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 2 Δεκεμβρίου 2020 - Συνιστώμενα κιτ DPYD από την NHS England +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Τα κιτ DPYD συνιστώνται από την NHS England

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 2 Δεκεμβρίου 2020: Το Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, καλωσορίζει τη δήλωση επείγουσας πολιτικής της Clinical Commissioning, που εκδόθηκε από την NHS England, με τίτλο: «Φαρμακογονιδιωματικός έλεγχος για πολυμορφισμούς DPYD με θεραπείες φθοριοπυριμιδίνης» συστήνοντας τη ρουτίνα διαθεσιμότητα των δοκιμών DPYD πριν από την έναρξη της θεραπείας με χημειοθεραπευτικό φάρμακο 5-Fluorouracil (5-FU), για τον εντοπισμό του κινδύνου σοβαρών παρενεργειών.

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 5 Νοεμβρίου 2020 - Αλλαγή διεύθυνσης +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Αλλαγή διεύθυνσης
  Διορισμός Διευθυντή Επιστημονικού Διευθυντή για να οδηγήσει τον χάρτη πορείας ανάπτυξης νέων προϊόντων

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 5 Νοεμβρίου 2020: Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει το διορισμό του Δρ Joanne Mason ως Διευθυντή Επιστημονικού Λειτουργού ως διευθυντή της Εταιρείας με άμεσο αποτέλεσμα.

  Ο Δρ Mason είναι διευθυντής της Έρευνας & Ανάπτυξης (μη διοικητική θέση) στο Yourgene από την ένταξή του στην εταιρεία τον Δεκέμβριο του 2019,

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 3 Νοεμβρίου 2020 - Συνεργασία με την Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Συνεργασία με την Take2 Health Limited
  Το Yourgene θα διεξαγάγει γονιδιωματικό τεστ για την εξέταση Nasopharyngeal Carcinoma (NPC) στην Ταϊβάν

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 3 Νοεμβρίου 2020: Η Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι η θυγατρική της, η Yourgene Health Taipei, υπέγραψε μια περιφερειακή συμφωνία μάρκετινγκ και υπηρεσιών (η «συμφωνία») με την Take2 Health Limited με έδρα το Χονγκ Κονγκ («Take2») ), για την προώθηση του κλινικά επικυρωμένου γονιδιωματικού τεστ για το Nasopharyngeal Carcinoma

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 26 Οκτωβρίου 2020 - Ενημέρωση εξαμήνου για συναλλαγές +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Ενημέρωση εξαμήνου για συναλλαγές
  Εξαμηνιαία ανάπτυξη η οποία καταδεικνύει την ανθεκτικότητα της Εταιρείας

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 26 Οκτωβρίου 2020: Το Yourgene (AIM: YGEN), μια κορυφαία διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει μια ενημέρωση διαπραγμάτευσης για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 («H1 2020»).

  Τα έσοδα για το εξάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ήταν 8.2 εκατομμύρια £ (1ο εξάμηνο 2019: 7.8 εκατομμύρια £), αύξηση 5% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, με τα ισχυρά ευρωπαϊκά έσοδα να αντισταθμίζουν το

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 23 Οκτωβρίου 2020 - Εγγραφή CQC +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" ή "Εταιρεία")

  Εγγραφή CQC

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 23 Οκτωβρίου 2020: Η Yourgene Health (AIM: YGEN), μια κορυφαία διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι έλαβε ειδοποίηση από την Επιτροπή Ποιότητας Φροντίδας ("CQC") ότι οι εγκαταστάσεις της Εταιρείας στο Citylabs 1.0 στο Μάντσεστερ είναι πλέον μια δεύτερη καταχωρισμένη τοποθεσία από την οποία θα εκτελέσουν διαγνωστικές και διαδικασίες διαλογής.

  Η επέκταση της τρέχουσας καταχώρισης CQC της εταιρείας επιτρέπει τη δοκιμή NIPT μεγαλύτερη ευελιξία στη λειτουργία

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 21 Οκτωβρίου 2020 - Συνεργασία Yourgene Genomic Services με τη Cytox +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Συνεργασία Yourgene Genomic Services με τη Cytox

  Συνεργασία με το Cytox για την κλινική πρόσβαση στο genoSCORE ™ - μια νέα γενετική δοκιμή για τον προσδιορισμό του κινδύνου ανάπτυξης νόσου του Alzheimer

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 21 Οκτωβρίου 2020: Η Υγεία Υγείας (AIM: YGEN), μια κορυφαία διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει μια νέα συνεργασία μεταξύ των πρόσφατα εγκαινιασμένων Υπηρεσιών Genomic Yourgene ("YGS") και της Cytox Ltd ("Cytox"), για μια γονιδιωματική μελέτη beta-testing για τους

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 12 Οκτωβρίου 2020 - Δοκιμές DPYD Elucigene που θα χρησιμοποιούνται τακτικά στην Ουαλία +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Οι δοκιμές Elucigene DPYD χρησιμοποιούνται συνήθως στην Ουαλία

  Η Ουαλία είναι η πρώτη βρετανική χώρα που προσφέρει έλεγχο DPYD σε ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία
  Το DPYD εξετάζει τους ασθενείς για να εντοπίσει τον κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών από ορισμένες χημειοθεραπευτικές αγωγές

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 12 Οκτωβρίου 2020: Το Yourgene (AIM: YGEN), η διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει το ογκολογικό του προϊόν, το τεστ Elucigene DPYD, χρησιμοποιείται τώρα στην Ουαλία για ρουτίνα.

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 8 Οκτωβρίου 2020 - Στρατηγική εταιρική σχέση για την αναπαραγωγική υγεία στην Ιαπωνία +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" ή "Group" ή "Company")

  Η στρατηγική εταιρική σχέση για την αναπαραγωγική υγεία εξασφαλίζεται στην Ιαπωνία

  Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο - 8 Οκτωβρίου 2020: Η Yourgene Health (AIM: YGEN), μια κορυφαία διεθνής ομάδα μοριακών διαγνωστικών, ανακοινώνει ότι έχει συνάψει μια 5ετή στρατηγική συνεργασία με μια ιαπωνική πολυεθνική blue chip για την παροχή Flex ™ Λογισμικό ανάλυσης (" Καλώδιο Λογισμικό ») πλατφόρμα βιοπληροφορικής για ένα πρόγραμμα αναπαραγωγικής υγείας.

  Το Yourgene και ο ιαπωνικός συνεργάτης (ο «συνεργάτης») έχουν συνάψει μεταφορά τεχνολογίας

  ... Διαβαστε περισσοτερα
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Έγκυος γυναικεία συνεδρίαση στο τραπέζι με φορητό υπολογιστή

Μέσα επικοινωνίας και επενδυτικές σχέσεις
Walbrook PR Ltd
Οδός Lombard 4
Λονδίνο
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
Τ: +44 (0) 20 7933 8780

Δύο επιχειρηματίες που εξετάζουν τη οθόνη του υπολογιστή