fbpx Yourgene Health plc - Hjem
forrige pil
næste pil
skyderen

Yourgene Health plc

("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

COVID-19 assay lanceret
Lancering af Clarigene ™ SARS-CoV-2-test ('RUO')

Manchester, England - 30. juni 2020: Yourgene (AIM: YGEN), en førende international molekylær diagnosegruppe, annoncerer lanceringen af ​​sin Clarigene ™ SARS-CoV-2-test kun til forskningsbrug ('RUO').

Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen er en molekylær PCR (polymerasekædereaktion) baseret COVID-19-analyse, der detekterer SARS-CoV-2-virus RNA * for at bekræfte tilstedeværelsen af ​​virussen. Testen bruges til at detektere tilstedeværelsen af ​​virussen, og om individer i øjeblikket er inficeret, ikke tilstedeværelsen af ​​antistoffer. Analysen er enkel, men meget effektiv med en prøve, det virale mål og den interne kontrol alle i den samme PCR-brønd **.

Testkittet indeholder en mastermix-, primer- og sonde-sæt og er egnet til RNA ekstraheret fra en nasopharyngeal pinde. Assayet har en hurtig omdrejningstid på 1 time og 20 min efter RNA-ekstraktion og opsætning. Det konkurrencedygtige assay er udviklet for at reducere chancen for, at der genereres falske negative resultater, hvilket har været et branchens bredt problem1. Yourgenes primære kontrolprimere er designet til kun at detektere RNA og ikke amplificere patient-DNA, hvilket fører til falske negativer. Analyserne er blevet benchmarket mod data fra et uafhængigt laboratorievurderingsorgan. Foreløbige data har vist, at testen har 100% specificitet.

Clarigene ™ SARS-CoV-2-testen vil blive gjort tilgængelig for Yourgenes kunder som evalueringssæt, og som tidligere annonceret den 26. maj 2020 blev en CE-mærket vitro diagnosesæt ('CE IVD') til diagnostisk brug er stadig på vej til frigivelse i slutningen af ​​juli 2020. CE-IVD-versionen vil have to virale mål og assaykontroller, hvilket gør det mere ønskeligt ud fra refusionsperspektivet på tværs af flere Europæiske regioner.

Yourgene har allerede over 300 laboratoriekunder og et voksende globalt netværk af distributionskanaler på plads til at drive salg af Clarigene ™ SARS-CoV-2-test og CE IVD-sæt, når de først er godkendt, målrettet mod en rørledning af muligheder. Derudover udføres testen i Yourgenes servicelaboratorium i Manchester.

Lyn Rees, administrerende direktør for Yourgene, kommenterede: ”Vi er stolte af at fortsætte vores støtte mod den globale COVID-19-indsats med lanceringen af ​​Clarigene ™ SARS-CoV-2-test (RUO), og jeg vil gerne lykønske Yourgene-teamet, der har arbejdet ekstremt hårdt for at få os til dette punkt. Tilføjelsen af ​​produktporteføljen Clarigene infektionssygdomme vil styrke vores tilbud gennem vores kommercielle kanaler og udvide og diversificere vores produktsortiment. Vi forbliver på sporet for at modtage CE-mærke til testen, og jeg ser frem til at opdatere markedet i slutningen af ​​juli. ”

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

* Ribonukleinsyre (RNA) er et polymert molekyle, der er essentielt i forskellige biologiske roller i kodning, afkodning, regulering og ekspression af gener. RNA og DNA er nukleinsyrer, men RNA er nødvendigt for at påvise COVID-19-virussen.

** En plade, der indeholder flere brønde, der går ind i et PCR-instrument for at analysen fungerer. Hver brønd indeholder test- og prøvereagens.

Denne meddelelse indeholder indvendige oplysninger med henblik på artikel 7 i EU-forordning 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, administrerende direktør
Barry Hextall, finansdirektør
Joanne Cross, direktør for marketing

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (eneforhandler)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Medier og investorrelationer)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tlf .: +44 (0) 20 7933 8780 eller Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se.

Mob: 07980 541 Mob: 893 07584 391   

Om Yourgene Health

Yourgene Health er en international molekylær diagnostisk gruppe, der udvikler og kommercialiserer genetiske produkter og tjenester. Gruppen arbejder i partnerskab med globale ledere inden for DNA-teknologi for at fremme diagnostisk videnskab.  

Yourgene udvikler og kommercialiserer enkle og nøjagtige molekylære diagnostiske løsninger, primært til reproduktiv sundhed. Koncernens produkter inkluderer ikke-invasive prenataltests (NIPT) for Downs syndrom og andre genetiske lidelser, cystisk fibrose-screeningstest, invasive hurtige aneuploiditests, mandlige infertilitetstest og genetiske sygdomstest. Yourgenes kommercielle fodaftryk er allerede etableret i England, Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien.

Vores produktudvikling, forskningstjeneste og kommercielle egenskaber strækker sig over hele livscyklussen for udvikling af genetisk test, herunder forskriftsmæssige indsendelser. Gennem vores tekniske ekspertise og partnerskaber udvider Yourgene Health også sit genetiske testtilbud til onkologi.

Yourgene Health har hovedkontor i Manchester, Storbritannien med kontorer i Taipei og Singapore, og er noteret på London Stock Exchange's AIM-marked under tickeren "YGEN". For mere information, besøg www.yourgene-health.com og følg os på twitter @YourGene_Health. • 22. februar 2021 - Partnerskab med NPH +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Partnerskab med NPH

  At levere COVID-19 testtjeneste til Leeds Bradford Airport

  Manchester, UK - 22. februar 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), den internationale gruppe for molekylær diagnostik, meddeler, at dets partnerskab med Newcastle Premier Health Limited 1 (“NPH”), en førende udbyder af uafhængige medicinske tjenester i Newcastle og Nordøst, vil levere COVID-19 PCR-testtjenester til Leeds Bradford Airport fra selskabets laboratorium i Manchester.

  ... Læs mere
 • 8. februar 2021 - Handelsopdatering +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Handelsopdatering

  Stærk H2-momentum forventes at levere tocifret årlig vækst, men under forventning

  Udskudte indtægtsmuligheder, investering i udbud og yderligere nye initiativer forventes at drive genoptagelse af stærkere efterfølgende vækst

  Manchester, UK - 8. februar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale gruppe for molekylær diagnostik, opdaterer den aktuelle handel i anden halvdel af regnskabsåret til 31. marts 2021 (“H2”).

  Mens

  ... Læs mere
 • 13. januar 2021 - DPYD-screening anbefales i Belgien +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  DPYD-screening anbefales i Belgien

  Manchester, Storbritannien - 13. januar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale gruppe for molekylær diagnostik, glæder sig over forskningsartiklen, der blev offentliggjort den 11. januar 2021 i Acta Clinica Belgica med titlen: 'Fælles belgisk anbefaling om screening for DPD-mangel hos patienter behandlet med 5-FU, capecitabin (og tegafur).'

  Forskningsartiklen støtter screening for Dihydropyrimidine Dehydrogenase (DPD) -mangel, som kan forårsage alvorlig og undertiden dødelig side

  ... Læs mere
 • 11. januar 2021 - Clarigene® SARS-CoV-2 produktopdatering og partnerskaber med CityDoc og ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Clarigene® SARS-CoV-2 produktopdatering
  og partnerskaber med CityDoc og ReCoVa-19

  Manchester, Storbritannien - 11. januar 2021: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, meddeler, at efter selskabets erklæring den 24. december 2020 vedrørende den nye virusstamme (VUI-202012/01 SARS-CoV-2-variant), er Yourgenes våde laboratorietest nu afsluttet og har bekræftet, at udførelsen af ​​Clarigene ® SARS-CoV-2-analyse er ikke påvirket af nogen i øjeblikket

  ... Læs mere
 • 24. december 2020 - COVID-19-opdatering: godkendt udbyder til den britiske regering og reaktion på ny virusstamme +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  COVID-19 opdatering: godkendt udbyder til UK Government og r respons på ny virusstamme

  Manchester, UK - 24. december 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, meddeler, at Yourgene Genomic Services er blevet tilføjet til den britiske regerings godkendte COVID-19 private testudbydersliste til Test to Release for International Travel-ordningen, der blev indført den 15. december 2020 (“Test at frigive ”), og også til

  ... Læs mere
 • 17. december 2020 - Halvårsrapport +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Halvårsrapport

  Manchester, UK - 17. december 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, der kommercialiserer genetiske produkter og tjenester, offentliggør sin ureviderede halvårsrapport for de seks måneder, der sluttede den 30. september 2020.

  Resultaterne viser modstandsdygtigheden i koncernens kerneforretning i de første par måneder af den globale pandemi, dets lydhørhed over for hurtigt at lancere COVID-19 testløsninger og dens

  ... Læs mere
 • 2. december 2020 - DPYD-sæt anbefalet af NHS England +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  DPYD-sæt anbefalet af NHS England

  Manchester, UK - 2. december 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale gruppe for molekylær diagnostik, glæder sig over den presserende erklæring om klinisk idriftsættelse, udgivet af NHS England med titlen: 'Farmakogenomisk testning af DPYD-polymorfier med fluorpyrimidinbehandling' anbefale rutinemæssig tilgængelighed af DPYD-test inden start af behandling med kemoterapeutisk lægemiddel 5-Fluorouracil (5-FU) for at identificere risikoen for alvorlige bivirkninger.

  ... Læs mere
 • 5. november 2020 - Direktoratændring +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Direktoratændring
  Chief Scientific Officer udnævnelse til at køre ny køreplan for produktudvikling

  Manchester, UK - 5. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, annoncerer udnævnelsen af ​​Dr. Joanne Mason som Chief Scientific Officer som direktør for virksomheden med øjeblikkelig virkning.

  Dr Mason har været direktør for forskning og udvikling (ikke-bestyrelsesstilling) hos Yourgene, siden han tiltrådte virksomheden i december 2019,

  ... Læs mere
 • 3. november 2020 - Partnerskab med Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Partnerskab med Take2 Health Limited
  Yourgene skal køre genomisk test for nasopharyngeal carcinoma (NPC) screening i Taiwan

  Manchester, UK - 3. november 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, meddeler, at dets helejede datterselskab, Yourgene Health Taipei, har underskrevet en regional markedsførings- og serviceaftale ("Aftalen") med Hong2-baserede Take2 Health Limited ("Take2") ) til fremme af TakeXNUMXs klinisk validerede genomiske test for nasopharyngeal carcinoma

  ... Læs mere
 • 26. oktober 2020 - Halvårs handelsopdatering +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Halvårs handelsopdatering
  H1 år-til-år-vækst, der demonstrerer virksomhedens modstandsdygtighed

  Manchester, UK - 26. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), en førende international molekylær diagnostikgruppe, annoncerer en handelsopdatering for halvåret, der sluttede 30. september 2020 (“H1 2020”).

  Indtægterne for halvåret, der sluttede den 30. september 2020, var £ 8.2 mio. (H1 2019: £ 7.8 mio.), En stigning på 5% i forhold til året før, med stærke europæiske indtægter modregnet i

  ... Læs mere
 • 23. oktober 2020 - CQC-registrering +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" eller "Virksomheden")

  CQC-registrering

  Manchester, UK - 23. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en førende international molekylær diagnostikgruppe, meddeler, at den har modtaget underretning fra Care Quality Commission (“CQC”), at selskabets faciliteter på Citylabs 1.0 i Manchester nu er et andet registreret sted, hvorfra man kan udføre procedurer til diagnosticering og screening.

  Udvidelsen af ​​virksomhedens nuværende CQC-registrering giver NIPT-test større fleksibilitet til at fungere

  ... Læs mere
 • 21. oktober 2020 - Yourgene Genomic Services-samarbejde med Cytox +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Yourgene Genomic Services samarbejde med Cytox

  Partnerskab med Cytox for at muliggøre klinisk adgang til genoSCORE ™ - en ny genetisk test til bestemmelse af risikoen for at udvikle Alzheimers sygdom

  Manchester, UK - 21. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en førende international molekylær diagnostikgruppe, annoncerer et nyt samarbejde mellem den nyligt lancerede Yourgene Genomic Services (“YGS”) og Cytox Ltd (“Cytox”) til en beta-test genomisk undersøgelse af deres

  ... Læs mere
 • 12. oktober 2020 - Elucigene DPYD-test bruges rutinemæssigt i Wales +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Elucigene DPYD-test, der skal bruges rutinemæssigt i Wales

  Wales er den første britiske nation, der tilbyder DPYD-screening til patienter, der gennemgår kemoterapi
  DPYD-tests screener patienter for at identificere risikoen for alvorlige bivirkninger ved visse kemoterapibehandlinger

  Manchester, UK - 12. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, annoncerer sit onkologiske produkt, Elucigene DPYD-test, bruges nu i Wales til rutinemæssigt

  ... Læs mere
 • 8. oktober 2020 - Strategisk partnerskab med reproduktiv sundhed sikret i Japan +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  Strategisk reproduktiv sundhedspartnerskab sikret i Japan

  Manchester, UK - 8. oktober 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), en førende international molekylær diagnostikgruppe, meddeler, at den har indgået et 5-årigt strategisk partnerskab med en blue chip japansk multinationale for at levere Yourgene's Flex ™ Analysesoftware (“ Flex Software ”) bioinformatikplatform til et reproduktivt sundhedsprojekt.

  Yourgene og den japanske partner ("partneren") har indgået en teknologioverførsel

  ... Læs mere
 • 7. oktober 2020 - IONA® Nx tildelt kontrakt med St Georges NHS Hospital +

  Yourgene Health plc

  ("Yourgene" eller "Gruppen" eller "Virksomheden")

  IONA ® Nx tildelt kontrakt med St Georges NHS Hospital

  Manchester, UK - 7. oktober 2020: Yourgene (AIM: YGEN), den internationale molekylære diagnostikgruppe, meddeler, at den har fået tildelt kontrakten for ikke-invasiv prænatal testning (NIPT) ved hjælp af sin nystartede IONA ® Nx NIPT Workflow ('IONA ® Nx '), af den prestigefyldte St George's NHS Trust Foundation i Tooting, South London ("St George's"). Kontrakten med forbehold af underskrivelse af begge

  ... Læs mere
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Gravid kvinde sidder ved bordet med Laptop

Media & Investor Relations
Walbrook PR Ltd.
4 Lombard Street
London
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

To forretningsfolk ser på computerskærmen