fbpx Yourgene Health plc - Llar
fletxa anterior
següent fletxa
Botó lliscant

Yourgene Health plc

(“Yourgene” o “Group” o “Company”)

Es va llançar el test COVID-19
Llançament del test Clarigene ™ SARS-CoV-2 ('RUO')

Manchester, Regne Unit - 30 de juny de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), un grup líder internacional de diagnòstic molecular, anuncia el llançament del seu test Clarigene ™ SARS-CoV-2 només per a usos de recerca ("RUO").

El test SARS-CoV-2 de Clarigene ™ és un assaig COVID-19 basat en PCR molecular (reacció en cadena de la polimerasa), que detecta el RNA del virus SARS-CoV-2 * per confirmar la presència del virus. El test s’utilitza per detectar la presència del virus i si actualment hi ha persones infectades, no la presència d’anticossos. El test és senzill però molt eficaç amb una mostra, l’objectiu viral i el control intern tots al mateix PCR **.

El kit de proves conté un conjunt mastermix, primer i sonda i és adequat per a l’ARN extret d’un nàdec nasofaringe. L'assaig té un temps de tornada ràpid de 1 h 20 min després de l'extracció d'ARN i configuració. El test competitiu s'ha desenvolupat per reduir la possibilitat de generar resultats falsos negatius, que ha estat un problema a tota la indústria1. Els primers primers de control intern de Yourgene estan dissenyats per detectar només l'ARN i no amplificar l'ADN del pacient, la qual cosa condueix a falsos negatius. Els assajos s'han comparat amb dades d'un organisme independent d'avaluació de laboratori. Les dades prèvies demostren que la prova té un 100% d’especificitat.

La prova de Clarigene ™ SARS-CoV-2 estarà a disposició dels clients de Yourgene com a kits d'avaluació i, com es va anunciar el 26 de maig de 2020, una CE marcada vitro El kit de diagnòstic ("CE IVD"), per a ús diagnòstic, encara està en vies de llançament a finals de juliol del 2020. La versió CE-IVD tindrà dos objectius virals i controls d'assaig, cosa que el fa més desitjable des de la perspectiva de reemborsament entre diversos. Regions europees.

Yourgene ja compta amb més de 300 clients de laboratori i una creixent xarxa global de canals de distribució a través dels quals impulsar les vendes del Clarigene ™ SARS-CoV-2 test i kits CE IVD, un cop aprovats, destinats a un pipeline d'oportunitats. A més, la prova es desenvoluparà al laboratori de serveis de Yourgene, a Manchester.

Lyn Rees, CEO de Yourgene, va comentar: "Ens sentim orgullosos de continuar el nostre suport envers l'esforç global de COVID-19 amb el llançament del Test Clarigene ™ SARS-CoV-2 (RUO) i vull felicitar l'equip de Yourgene que ha treballat molt per aconseguir-nos. punt. L’addició de la cartera de productes per a malalties infeccioses Clarigene reforçarà la nostra oferta a través dels nostres canals comercials i ampliarà i diversificarà la nostra gamma de productes. Estem pendents de rebre la marca CE per fer la prova i espero esperar l’actualització del mercat a finals de juliol ”.

1. doi: https://doi.org/10.1101/2020.05.13.094839

L’àcid ribonucleic (ARN) és una molècula polimèrica essencial en diversos rols biològics en la codificació, descodificació, regulació i expressió dels gens. L’ARN i l’ADN són àcids nucleics, però és necessari l’ARN per detectar el virus COVID-19.

** Una placa que conté diversos pous que entra en un instrument de PCR per a què es pugui fer l’assaig. Cada pou conté reactiu de prova i mostra.

Aquest anunci conté informació interior a l’efecte de l’article 7 del Reglament UE 596/2014.

Yourgene Health plc

Lyn Rees, consellera delegada
Barry Hextall, director general de finances
Joanne Cross, directora de màrqueting

Tel: + 44 (0) 161 669 8122

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.

Cairn Financial Advisers LLP (NOMAD)

Liam Murray / James Caithie / Ludovico Lazzaretti

 Tel: + 44 (0) 20 7213 0880

Stifel Nicolaus Europe Limited (agent corporatiu únic)

Nicholas Moore / Matthew Blawat / Ben Maddison

Tel: + 44 (0) 20 7710 7600

Walbrook PR Ltd (Relacions amb els mitjans i els inversors)

Paul McManus / Lianne Cawthorne 

Tel: +44 (0) 20 7933 8780 o Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la.

Mòbils: 07980 541 893 Mòbils: 07584 391 303   

Sobre Yourgene Health

Yourgene Health és un grup internacional de diagnòstic molecular que desenvolupa i comercialitza productes i serveis genètics. El grup treballa en col·laboració amb líders mundials en tecnologia de l’ADN per avançar en la ciència diagnòstica.  

Yourgene desenvolupa i comercialitza solucions diagnòstiques moleculars simples i precises, principalment per a la salut reproductiva. Els productes del grup inclouen proves prenatals no invasives (NIPT) del síndrome de Down i altres trastorns genètics, proves de cribratge de la fibrosi quística, proves d’anuploïdia ràpida invasiva, proves d’infertilitat masculina i proves de malalties genètiques. La petjada comercial de Yourgene ja està establerta al Regne Unit, Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Àsia.

El nostre desenvolupament de productes, servei de recerca i capacitats comercials s’estenen al llarg del cicle de vida del desenvolupament de proves genètiques, incloses les aportacions reglamentàries. Mitjançant la nostra experiència tècnica i les seves col·laboracions, Yourgene Health també amplia la seva oferta de proves genètiques en oncologia.

Yourgene Health té la seva seu a Manchester, Regne Unit, amb oficines a Taipei i Singapur i apareix al mercat AIM de la Borsa de Londres amb el marcador "YGEN". Per obtenir més informació, visiteu www.yourgene-health.com i seguiu-nos a twitter @Yourgene_Health. • 22 de febrer de 2021: col·laboració amb NPH +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Associació amb NPH

  Proporcionar un servei de proves COVID-19 a l'aeroport de Leeds Bradford

  Manchester, Regne Unit - 22 de febrer de 2021:  Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que la seva associació amb Newcastle Premier Health Limited 1 ("NPH"), un proveïdor líder de serveis mèdics independents a Newcastle i al nord-est, subministrarà serveis de proves de PCR COVID-19 a l'aeroport de Leeds Bradford des del laboratori de la companyia a Manchester.

  ... Més...
 • 8 de febrer de 2021: actualització de la negociació +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Actualització comercial

  S'espera que el fort impuls H2 generi un creixement anual de dos dígits, però inferior a les expectatives

  Les oportunitats d'ingressos diferits, la inversió en oferta i noves iniciatives que s'espera que impulsin la represa d'un creixement posterior més fort

  Manchester, Regne Unit - 8 de febrer de 2021: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, proporciona una actualització de la negociació actual de la segona meitat de l'exercici fins al 31 de març de 2021 ("H2").

  Mentre que

  ... Més...
 • 13 de gener de 2021: recomanació de projecció de DPYD a Bèlgica +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene" o el "Grup" o la "Companyia")

  Es recomana la detecció de DPYD a Bèlgica

  Manchester, Regne Unit - 13 de gener de 2021: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, dóna la benvinguda a l’article de recerca publicat l’11 de gener de 2021 a Acta Clinica Belgica, titulat: "Recomanació conjunta belga sobre la detecció de la deficiència de DPD en pacients tractats amb 5-FU, capecitabina (i tegafur)".

  L'article de la investigació recolza el cribratge de la deficiència de dihidropirimidina deshidrogenasa (DPD) que pot causar un costat greu i, de vegades, letal.

  ... Més...
 • 11 de gener de 2021 - Actualització del producte Clarigene® SARS-CoV-2 i associacions amb CityDoc i ReCoVa-19 +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Actualització del producte Clarigene® SARS-CoV-2
  i Associacions amb CityDoc i ReCoVa-19

  Manchester, Regne Unit - 11 de gener de 2021: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que després de la declaració de la companyia el 24 de desembre de 2020, relativa a la nova soca de virus (variant VUI-202012/01 SARS-CoV-2), les proves de laboratori humit de Yourgene ja estan completes i ha confirmat que l'actuació del Clarigene ® Cap assaig SARS-CoV-2 actualment no afecta

  ... Més...
 • 24 de desembre de 2020: actualització de COVID-19: proveïdor aprovat per al govern del Regne Unit i resposta a la nova soca de virus +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Actualització COVID-19: proveïdor aprovat per al govern del Regne Unit i r conseqüència de la nova soca del virus

  Manchester, Regne Unit - 24 de desembre de 2020:  Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que Yourgene Genomic Services s'ha afegit a la llista de proveïdors de proves privades COVID-19 aprovades pel govern del Regne Unit per a l'esquema Test to Release for International Travel introduït el 15 de desembre de 2020 ("Test alliberar ”), i també per a

  ... Més...
 • 17 de desembre de 2020 - Informe semestral +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Informe semestral

  Manchester, Regne Unit - 17 de desembre de 2020: Yourgene Health plc (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular que comercialitza productes i serveis genètics, anuncia el seu informe semestral no auditat per als sis mesos acabats el 30 de setembre de 2020.

  Els resultats demostren la resistència del negoci principal del grup durant els primers mesos de la pandèmia mundial, la seva capacitat de resposta al llançar ràpidament solucions de proves COVID-19 i la seva

  ... Més...
 • 2 de desembre de 2020: kits DPYD recomanats per NHS Anglaterra +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Kits DPYD recomanats per NHS Anglaterra

  Manchester, Regne Unit - 2 de desembre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, dóna la benvinguda a la Declaració de Política Urgent de Comissió Clínica, publicada per NHS Anglaterra, titulada: "Proves farmacogenòmiques de polimorfismes DPYD amb teràpies amb fluoropirimidina" recomanant la disponibilitat rutinària de proves DPYD abans de l'inici del tractament amb el medicament quimioterapèutic 5-Fluorouracil (5-FU), per identificar el risc d'efectes secundaris greus.

  ... Més...
 • 5 de novembre de 2020: canvi de direcció +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Canvi de direcció
  Nomenament de director científic per impulsar un full de ruta de desenvolupament de nous productes

  Manchester, Regne Unit - 5 de novembre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia el nomenament del Dr. Joanne Mason com a director científic com a director de la companyia amb efecte immediat.

  El doctor Mason ha estat director de Recerca i Desenvolupament (càrrec no directiu) a Yourgene des que es va unir a la companyia el desembre de 2019,

  ... Més...
 • 3 de novembre de 2020: col·laboració amb Take2 Health Limited +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Associació amb Take2 Health Limited
  Yourgene realitzarà una prova genòmica del cribratge del carcinoma nasofarínge (NPC) a Taiwan

  Manchester, Regne Unit - 3 de novembre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que la seva filial de propietat total, Yourgene Health Taipei, ha signat un acord regional de màrqueting i serveis (l '"Acord") amb Take2 Health Limited ("Take2"), amb seu a Hong Kong. ), per promoure la prova genòmica de carcinoma nasofarínge validada clínicament per Take2

  ... Més...
 • 26 d'octubre de 2020: actualització semestral de la negociació +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Actualització comercial semestral
  Creixement interanual del primer semestre que demostra la resistència de la companyia

  Manchester, Regne Unit - 26 d'octubre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), un grup internacional líder en diagnòstic molecular, anuncia una actualització de negociació per al semestre finalitzat el 30 de setembre de 2020 ("H1 2020").

  Els ingressos del semestre finalitzat el 30 de setembre de 2020 van ser de 8.2 milions de lliures (el primer semestre de 1: 2019 milions de lliures), un 7.8% més que l’any anterior, amb

  ... Més...
 • 23 d'octubre de 2020: registre CQC +

  Yourgene Health plc
  ("Yourgene Health" o la "Companyia")

  Registre CQC

  Manchester, Regne Unit - 23 d'octubre de 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un dels principals grups internacionals de diagnòstic molecular, anuncia que ha rebut la notificació de la Care Quality Commission ("CQC") que les instal·lacions de la companyia a Citylabs 1.0 a Manchester són ara un segon lloc registrat des d'on realitzar diagnòstic i procediments de detecció.

  L'extensió del registre actual de CQC de la companyia permet a NIPT provar una major flexibilitat per operar

  ... Més...
 • 21 d'octubre de 2020: col·laboració de Yourgene Genomic Services amb Cytox +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Col·laboració de Yourgene Genomic Services amb Cytox

  Associació amb Cytox per permetre l'accés clínic a genoSCORE ™: una nova prova genètica per determinar el risc de desenvolupar la malaltia d'Alzheimer

  Manchester, Regne Unit - 21 d'octubre de 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un grup internacional líder en diagnòstic molecular, anuncia una nova col·laboració entre els recentment llançats Yourgene Genomic Services ("YGS") i Cytox Ltd ("Cytox"), per a un estudi genòmic de proves beta

  ... Més...
 • 12 d'octubre de 2020: proves DPYD d'Elucigene que s'utilitzaran de forma rutinària a Gal·les +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Les proves DPYD d'Elucigene s'utilitzaran de forma rutinària a Gal·les

  Gal·les és la primera nació britànica que ofereix cribratge DPYD a pacients sotmesos a quimioteràpia
  Les proves DPYD examinen els pacients per identificar el risc d’efectes secundaris greus de certs tractaments de quimioteràpia

  Manchester, Regne Unit - 12 d'octubre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que el seu producte oncològic, el test Elucigene DPYD, s’utilitza ara a Gal·les per fer rutinàriament

  ... Més...
 • 8 d'octubre de 2020 - Associació estratègica de salut reproductiva garantida al Japó +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  Associació estratègica de salut reproductiva garantida al Japó

  Manchester, Regne Unit - 8 d'octubre de 2020: Yourgene Health (AIM: YGEN), un grup internacional de diagnòstic molecular líder, anuncia que ha entrat en una associació estratègica de cinc anys amb una multinacional japonesa blue chip per proporcionar a Yourgene Flex ™ Programari d'anàlisi (" Flexible Software ”) plataforma de bioinformàtica per a un projecte de salut reproductiva.

  Yourgene i el soci japonès (el "soci") han iniciat una transferència de tecnologia

  ... Més...
 • 7 d'octubre de 2020 - IONA® Nx va adjudicar contracte amb l'Hospital NHS de St George +

  Yourgene Health plc

  (“Yourgene” o “Group” o “Company”)

  IONA ® Nx va adjudicar contracte amb l'Hospital NHS de St George

  Manchester, Regne Unit - 7 d'octubre de 2020: Yourgene (AIM: YGEN), el grup internacional de diagnòstic molecular, anuncia que ha estat adjudicatari del contracte de proves prenatals no invasives (NIPT) mitjançant el seu recentment llançat IONA ® Flux de treball Nx NIPT ('IONA ® Nx '), de la prestigiosa Fundació St George's NHS Trust de Tooting, al sud de Londres ("St George's"). El contracte, subjecte a la signatura de tots dos

  ... Més...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
> <
Dona embarassada asseguda a taula amb ordinador portàtil

Mitjans de comunicació i relacions amb inversors
Walbrook PR Ltd.
4 Llombarda
Londres
EC3V 9HD
yourgene@walbrookpr.com
T: +44 (0) 20 7933 8780

Dos empresaris mirant la pantalla de l’ordinador